Jag kör på så länge det går.

Och så var även måndagskvällen här, hur är det möjligt att dagarna går så fruktansvärt fort?
Är himla tacksam det blev en kort dag i skolan idag, var hemma redan halvtvå och de är ju verkligen rena lyxen med tanke på hur lång tid det tar och pendla varje dag.
Man får vara tacksam för det lilla och just nu är jag tacksam för just den tidiga dagen och även att jag fick möjlighet till lite egentid med Ebba idag eftersom Hugo var tillsammans med sin mormor.
Vad hade jag gjort utan min familj och mina vänner som gång på gång ställer upp och hjälper mig hämta hem barnen i tid. Utan er hade jag inte haft chans att påbörja drömmen mot att bli sjuksköterska.
Vardagen och studierna kommer krocka i framtiden, och ärligttalat vet jag inte alls hur jag ska lösa det än men det får bli ett senare bekymmer helt enkelt. Jag kör på så länge det går och hoppas jag fortsätter ha sån uppbackning som jag haft hittills.
 
Ska sätta på en kopp te, slänga i lite mörkbrun hårfärg i håret och sätta mig och börja göra klippkort till alla miljontals latinska ord vi ska kunna till tentan om en månad.
Måste bara visa dagens fynd, blev helt förälskad i denna tavla.
 

Kommentarer
Malena

Bra citat!:) Hur många år kommer dina studier att ta? Hoppas morgondagen blir bra!

Svar: Tre långa år tills jag är sjuksköterska. Sedan blir de jobb minst ett år innan jag kan vidareutbilda mig till barnmorska på 1,5 år
Emmelie

2014-09-22 22:23:30
Marie

Sådan tavla har jag med fast med mintgrön färg och annan färg :), jättefina. Härligt att du får så mycket hjälp, det behöver man verkligen. Roligt att besöka din blogg oxå, fina barn du har

Svar: Tack så mycket. Javisst är den superfin? :)
Emmelie

2014-09-23 07:12:36
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0