Kanske jag överreagerar?

Herregud så fruktansvärt skönt med att plugga ifrån hemstaden idag!
Vi arbetade på och plöjde igenom litteraturen på ett par timmar och jag kunde sedan kila iväg från bibliotket och hämta Hugo utan att behöva vänta på tåg som går och sedan spendera minst en timma åkandes för att komma hem igen.
Hugo var bara två timmar på förskolan idag men lyckades under den tiden ramla ner från en stol och få sig en rejäl bula i bakhuvudet, tydligen gick allt bra men jag känner mig lite besviken över att det inte ringde och berättade vad som hade hänt iallfall. Kanske överreagerar? Men för min del så tänker jag att det är bättre att det ringer en gång för mycket än en gång för lite!
 
Lyxigt värre kändes det iallfall att spendera eftermiddagen på hemmaplan, barnen lekte på vår lilla baksida och jag passade på att märka upp lite kläder inför kommande stora barnmarknaden som är i Alingsås. Har ni möjlighet så kom ner sista helgen i september och kolla in loppisen! Många som lämnar in och 10% av allt alla tjänar går till barncancerfonden. Brukar finnas prylar i överflöd och man kan fynda inför kommande vinter - perfekt!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0