Tankar som snurrar.

Och så var det söndagskväll igen och hela helgen är över, tiden går så fruktansvärt fort när man är ledig och jag känner att jag redan nu längtar tills nästa helg.
Denna skolvecka går vi på anatomin och cellbiologi och jag blir trött av bara tanken på vad vi ska ställas inför, tur det innebär en hel del grupparbete och jag förhoppningsvis kan studera någon eller några av dagarna hemmifrån.
Jag måste säga att jag beundrar er alla ensamstående mammor där ute som klarat av barn och högskole studier på egen hand, för herregud vad tufft det faktiskt är redan nu att få vardagen att gå ihop.
 
De senaste dagarna så har tanken slagit mig att det är så tomt om kvällarna när barnen somnat, ingen att prata med och ingen som finns där och frågar hur jag har haft det. Jag slås av tanken att tänk om det kommer fortsätta vara så här resten av livet? Jag vet att jag inte ska tänka så men som tvåbarnsmamma så känner jag mig redan förbrukad och ganska dömd att leva ensam resten av livet.
Och nog för att jag är nöjd med tillvaron just nu, men kommer jag alltid vara det?
Jag har tusen tankar som snurrar i huvudet på mig just nu, försöker depserat pussla ihop det för att klara kommande vecka med lämning, hämtning av barn, promenad av hundarna osv osv.
Ge mig lite sinnsro, det är välbehövligt ikväll.
Och hörrni, nu är det en period då ni kommenterar fruktansvärt dåligt igen och det där med avtryck gör ju bloggandet tusen gånger roligare.
Ska gotta ner mig i soffan en stund till och försöka koppla bort mina tankar så gott det går.
 
Snart kommer de där färggranna lönn-löven och nya rosor kan göras och byta ut de andra som stått fint på bordet i ett års tid.
 

Kommentarer
Sussie

Juste! Lövrosor måste vi prova på att göra!

Svar: Så himlans fint, och håller som sagt förevigt. Min har stått i ett år :)
Emmelie

2014-09-07 20:56:03
Anonym

Hur gör man en sån bukett? :)

Svar: Ja de får jag försöka lägga upp ett inlägg o visa när löven fallit och se om jag kommer ihåg hur man fick ihop de =)
Emmelie

2014-09-07 21:17:03
Mammalola

Ensam för alltid kommer du rätt garanterat inte vara! Vet att man lätt tänker så men samtidigt finns det ju massvis med familjer som är bildade på det sättet att man tar med sig sitt "förflutna", med bonusbarn och nya partners, jag får nästan känslan av att det är vanligare än kärnfamiljer som hållt ihop innan barn kom in i bilden och fortsätter göra det även när barnen flyttat.

Svar: Ja jag vet inte. Jag har den känslan i kroppen bara och kan inte förklara den men den är där och gnager. Känns riktigt jobbigt att känna så.
Emmelie

2014-09-07 21:52:36
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Anonym

Fina, underbara Bemmeli! 💖

Svar: <3
Emmelie

2014-09-07 22:17:14
Angus

jag beundrar dig!! massor
du är stark som orkar, så duktig som följer din dröm.

Svar: Tusen tack, vi får se om jag når enda fram. Just nu känns de lite som att jag blev så fruktansvärt glad över att ha kommit in men sedan har skolan med sin attityd lyckats dra ner den känslan.
Emmelie

2014-09-07 22:22:06
URL: http://www.angusfoto.blogg.se
Anonym

meee vilken fantastisk design man stöter på här då!
och du, inte en chans att du kommer leva ensam hela livet. hallå eller ;)

Svar: Åh men tack snälla du <3 Jo men de är den känslan jag har, kan inte bli kvitt den men hoppas de ej stämmer såklart.
Emmelie

2014-09-08 13:40:21


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0