Bakterieskräck.

 
Jag har börjar läsa en ny kurs i skolan - mikrobiologi.
Jag misstänkte att denna kurs skulle gå mig lite över huvudet eftersom jag sedan innan är lite av en människa som stundtals är fruktasnvärt nojig för bakterier. Det blir ju inte bättre när man läser om det vill jag lova, när man får reda på hur smittor sprids och hur länge smittor kan vara kvar på ytor tex. Så direkt när jag kom hem från skolan så började jag saneringen av övervåningen och barnens rum, nu ska de nog vara betydligt färre bakterier än innan ;)
 
Idag kommer äntligen Henrik hit igen, som jag längtat! Nu hoppas jag att timmarna i Skövde går fort och att jag återigen får hoppa upp i hans famn där jag hör hemma.
Barnen åker till sin pappa redan idag eftersom de åker till Borlänge imorgon för begravning, de blir många dagar ifrån mina hjärtan och jag kommer sakna dom bägge som bara den <3
 
 
 

Kommentarer
Lina

Haha ja usch, en sån kurs skulle nog inte vara bra för mig heller, skulle inte vilja ta på någon yta efter det tror jag ;)

Va jobbigt för barnen med begravningen, men hoppas att de känner att de fått tagit ordentligt farväl i alla fall..

2015-04-15 08:19:45
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Angus

Hihi farlig det där med kunskap! Jag hade bacill skräck som liten, nu är det mer hypokondri min ångest ger uttryck i

Svar: Haha du bakterieskräck har jag och hypokondri delvis och de lär ju bli tusen gånger värre när jag läser om sjukdomar sedan :P
Emmelie

2015-04-16 09:31:58
URL: http://Www.angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0