Han tar en del av mig med sig.

 
Igår hade vi en sån fantastisk vårdag med runt 15 grader varmt utomhus, det känns verkligen att våren snart är här ordentligt och att vi har den bästa årstiden framför oss - sommaren.
Vi åkte ut till min pappa allesammans och letade påskägg som påskharen gömt eftersom de ej blev något förra helgen, sedan åt vi mat och umgicks ute på verandan och avslutningsvis fick alla barn ta en sväng på fyrhjulingen.
 
Henrik har åkt hem igen idag och de känns lite värre vid varje tillfälle som jag behöver säga hejdå. Jag har aldrig tidigare haft så starka känslor för någon som för denna killen och jag blir nästan rädd över att det känns för bra. Jag har alltid tidigare blivit sviken och sårad och någonstans inombords så antar jag att jag är rädd att det ska ske igen även om jag litar på honom fullt ut.
När han packar sina grejer ur badrumskåpet och ur sin plats i gaderoben och går ut genom dörren med sin stora väska så känns det bara så fel, för för mig känns det som han hör hemma här hos oss.
Jag är glad jag fann denna människa som känns som en pusselbit som passar mig och min familj alldeles perfekt <3
 
 
 
 
 

Kommentarer
maria eek

Ebba blev så sjukt söt i lugg <3

Svar: Ja hon blev jättefin i sin nya frisyr =)
Emmelie

2015-04-12 20:50:45
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Angus

har sagt det för ro säger det igen, det är så fint!

Svar: De ÄR fint, verkligen. Men skrämmande också om man tänker på att tänk om man förlorar allt? Men oftas tänker jag bara på vilken tur jag har som fann honom <3
Emmelie

2015-04-12 21:49:14
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0