Det fruktade besöket.

Den fruktade jobbhelgen är över, men herregud som den tog på mina krafter. Att arbeta 14 timmar i sträck på ett demensboende borde vara förbjudet, man gör inget optimalt arbete efter så lång tid på plats, men nu är den gjord och den kommer ge goa pengar i september. Tre arbetspass är kvar, och sedan väntar tio välförtjänta lediga dagar innan skolan börjar igen och jag fortsätter mina studier för att bli sjuksköterska.
 
För en månad sedan fann jag en knöl i bröstet och idag var det dags för det fruktade besöket på mammografin, jag har varit så himla orolig och livrädd för resultatet. Knölen var relativt stor men efter röntgen och ultraljud så kunde läkaren konstatera att detta var en knöl som bildats av bindväv och jag kunde andas ut igen, en sten föll ifrån mitt bröst. Det är verkligen ingen självklarhet att få vara frisk och jag är tacksam för de dagar som vi får behålla vår hälsa.
Försöker fokusera på just det enkla och inte alltid så självklara när det är mycket runt omkring mig, annars skenar tankarna iväg och hjärtat slår, jag borde verkligen bli bättre på att hantera stress och oro. Får bli något att satsa på under hösten helt enkelt .
 
 
 
 
 

Kommentarer
Mirre

Ohh sådan knöl hittade jag med för flera år sedan, sökte för den här i stan, men de kunde ej avgöra, så jag fick remiss och invänta den och sedan invänta datumet var ju hemskt, men det var också en liknande knöl en lymfkörtel som svullnat upp, men oj vad jobbigt det var att ej veta.

Skönt att det inget var, kramar

2015-08-11 13:09:39
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0