Mycket prylar.

Godmorgon.
Min kära lilla son väckte mig klockan sex, även fast vi egentligen kan sova ut idag eftersom mina föreläsningar inte börjar förens efter lunch. Kan säga att jag såg fram emot att sova lite till eftersom det var många nya intryck igår när man var tillbaka på föreläsningar igen efter tre månaders uppehåll, men Hugo hade uppenbarligen andra planer för mig så nu sitter jag här med största kaffekoppen och försöker vakna till liv.
 
 
Jag trivs riktigt bra med Henriks alla saker här hemma, vi har fått en mer personlig prägel på hemmet och det känns hemtrevligt och fint. Men alla dessa saker, vad tusan ska man göra av allt när man slår ihop två hushåll? Vi har försökt lägga ut saker på blocket och gjort annonser på gamla leksaker och barnkläder men människor är så himla snåla att det känns knappt värt de arbete som det innebär att fota allt o förvara till eventuella köpare dyker upp.
Jag blir lite stressad när hemmet runt omkring är lite rörigt och just nu är det så, och det är helt förstårligt eftersom det är lite lådor att packa upp från flytten osv, men saker måste försvinna för annars kommer paniken krypande infrån, man samlar på sig bra mycket prylar.
Får bli ett senare projekt, nu är det full fart med studier under veckorna.
 

Kommentarer
Mirre

Tycker det ser fint ut, hemtrevligt och mysigt. Ja detta med sömnen, de har som oftast andra planer då man tror man ska få sova ikapp, gaah

2015-08-26 21:54:13
URL: http://myflowergirl.blogg.se
maria eek

Det ser jätte mysigt ut!Söt bricka!

Svar: Tack söta du =)
Emmelie

2015-08-27 00:18:49
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Yohanna af Skovde

Vad fint du har det! Och ja, ibland går det jättedåligt att sälja grejer men jag brukar bara sälja en grej åt gången så blir jag inte så less på det :)

Svar: Haha kanske du har rätt i, får testa göra så i framtiden =)
Emmelie

2015-08-28 18:55:55
URL: http://yohannaafskovde.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0