En nedräkning.

Inte ens kaffet smakar något vidare klockan fem på morgonen, nej timman mellan fem och sex gör väldigt mycket för humöret och känslan över hur utvilad man faktiskt känner sig. Men det är onsdag, efter denna dagen har jag gjort 1/4 del av praktiken inom komunalvård och det får jag försöka vara tacksam över. Jag har tyvärr hamnat på ett ställe som jag inte trivs jättebra på och jag känner att jag inte lär mig något som jag inte kunnat inan, jättetråkigt verkligen eftersom det är de som är själva meningen med hela praktikperioden. Att få möjlighet att öva på de praktiska moment vi övat på så som blodtryck, venprov osv.
 
Ser galet mycket fram emot helgen eftersom det nu är bestämt att Henrik kommer hit med sin son och stanar hela helgen. Kaosartat imellanåt med tre ungar med tre olika viljor, men mysigt som bara den att vara alla fem också.
Förhoppningsvis så är vädret på vår sida så man kan ta en utflykt någonstans, samla frisk luft ordentligt eftersom det känns som om jag suttit instängd alldeles för länge nu.
Nedräkningen till helgen börjar nu <3
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0