söndagsångest.

Godmorgon söndag.
Helgen har gått alldeles fort och jag har inte haft någon möjlighet till återhämtning, bara tanken på att jag har en till sådan hektisk vecka framför mig gör så att jag känner lite lätt panik. Inte bara det att man pendlar och det innebär extra långa dagar, man är ju även på en prakikplats där man förväntas att lära sig något och jag gör mitt bästa för att suga åt mig allt nytt och det är utröttande! Sist men inte minst, under prakiken ska vi skriva en uppgift som innefattar elva sidor, när tusan ska jag ha tid för att skriva den? Och umgås med barnen? Och ordna hemmet?
Låt dessa veckor gå fort! 
 
Nu är alla barnen vakna och Henrik sover än, dags att förbereda frukosten och hålla koll på att barnen håller sams alla tre. Just nu har det byggs koja under vår trapp och där under sitter de tillsammans och kollar på barnkanalens app , rätt bedårande att se.
 
 
 

Kommentarer
Michaela

Oh my! Hur tänker de att ni ska hinna med allt? De har typ ingen ta kr på att ni kanske har ett liv utöver studierna. Men du fixar det förstås, det gör du ju alltid <3 kram och glad söndag på er!

Svar: Jag vet inte hur de tänker riktigt alla gånger, men jag fortsätter ta en dag o taget o kämpar på. Kram
Emmelie

2015-02-22 09:30:36
maria eek

Fy vad jobbigt med stress, hoppas att det ordnar sej för dej!

och vad mysigt det såg ut med kojbygge :)

Svar: Ja fy de ÄR verkligen mycket just nu, men men jag kämpar på!
Emmelie

2015-02-23 00:02:11
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Birgitta S

Hej!
Förstår stressen och tänk på att du gör ditt bästa! Vad mer kan man göra du är fantastisk. Skönt att läsa att du fått en person i ditt liv som stöttar dig. Min dator kraschade för ett tag sen och har inte läst så jag hoppas att jag uppfattat situationen rätt.
Lycka till och kämpa på.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Ja man gör alltid sitt bästa men ibland känns det lite som om det inte räcker till ändå, det är verkligen jättestressigt just nu :( Ja den människan han är underbar =)
Emmelie

2015-02-23 23:29:38


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0