En ny vecka.

Godmorgon måndag och ny vecka!
Startar veckan med seminarium och känner mig inte direkt förberedd på att tycka och tänka om de jag läst om. Man brukar komma igång när man väl är på plats och kunna få ut sig några meningar som är relevanta för den litteratur man plöjt. Båda måndag och tisdag innebär långa dagar och jag kommer inte vara hemma förens närmare 18, resterande del av veckan är det gruppuppgifter och vi får se hur gruppen väljer att lägga upp arbetstiderna. De allra bästa för mig är att plugga hemifrån, med kontakt med de övriga genom datorn för då blir det oftast mest gjort.
 
r
 
Helgen gick fort och var mysig.
Ebba spenderade egentid hemma hos min kompis och åkte sedan till mormor för att sova över där. Hon har knappt sovit borta alls sedan innan Hugo föddes men denna gången hade hon bestämt sig och hade inga problem att somna. Jag och Hugo var hos H och spenderade tid med han och hans son, jättemysigt och smått kaotiskt imellanåt med två barn på 2 och 3 år på liten yta.
Måste säga att jag längtar lite efter min barnfria helg, då ska batterierna laddas och tiden förhoppningsvis spenderas med den bästa.
 
Ha en fin start på veckan kära ni!

Kommentarer
Hanna Karlsson

Hoppas att det gick bra på seminariet!

Svar: Tack så mycket, seminariet gick bra =)
Emmelie

2015-01-26 20:00:03
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Angus

åh fy den boken kommer jag ihåg
nu spydde jag lite i munnen

Svar: Vad har du pluggat till? :)
Emmelie

2015-02-03 18:03:05
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0