Ett nytt år.

Ett nytt år har börjat och jag har haft ett blogguppelhåll på flera dagar, jag har helt enklt inte öppnat datorn alls och ägnat mig åt andra saker.
Mitt besök som kom i tisdags för lekdate blev kvar i två nätter och ingen är gladare än jag. Den människan får mig att må otroligt bra och jag kan vara mig själv till hundra procent , att han dessutom får mig skratta till käkarna gör ont är ju bara ett plus i kanten.
Så på nyårsafton kväll satt vi i soffan och kollade film och skålade med cola zero medan barnen sov gott. Vid strax innan tolv så vaknade jag med ett ryck och hade lite panik över att jag somnat för 1,5 timma sedan men insåg snabbt att mitt sällskap sov han med och att vi var på samma plan ang nyårsfirande
 
2014 var ett väldigt tufft år för mig, vi seperarade och framtiden för mig var otroligt oviss, jag mådde fruktansvärt dåligt men tog mig igenom det också och kämpar som bara den för att vardagen som ensamstånde och studerande ska gå ihop.
Jag hoppas 2015 blir ett lugnare år för mig känslomässigt, att vi får vara friska och att skolan går bra.
Något löfte har jag faktisk inte, men jag ska försöka bli bättre och leva i nuet och inte ständigt stressa mentalt över vad som kommer hända i framtiden.
Önskar er alla en fin start på nya året - ta hand om varandra!
 
Nyss var det vacker vinter, nu är det återigen regn och mörker i Alingsås igen.
 

Kommentarer
Ida Nilsson

Det var ungefär så vår nyårsafton såg ut också. Första året utan att hitta på något direkt men samtidigt första gången som vi har en bebis att se fram emot om några månader som vi hellre lägger tid och pengar på! :)

Svar: Ja eller hur, jag känner iofs att den dagen är överskattad och egentligen inget speciellt att fira =)
Emmelie

2015-01-02 14:21:45
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
maria eek

Det låter som en mysig nyårsafton. Önskar dej ett fint år. kram

Svar: Tack så mycket =)
Emmelie

2015-01-03 01:00:21
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Birgitta S

Hej!
Lycka till med alla tentor och blir det omtentor så är du inte den första kan jag säga. Trist är det men ganska vanligt. Sen verkar det som att oavsett studier så lägger alla skolor och lärare oavsett om det är högstadiet,gymnasiet eller annat gärna prov och tentor efter loven gärna flera stycken? Fungerar om man lever ett eget liv men inte med barn.
Lycka till ! och kämpa på du gör ett bra jobb.

Svar: Nej jag vet, att skriva omtenta är inte ovanligt men jag vill ju helst slippa. Kram
Emmelie

2015-01-04 01:43:49


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0