"Jag har sovit jättelänge"

Godmorgon lördag.
 
En liten pojke som vid 05:50 slog upp sina ögon och påtalade ett flertal gånger att han minsann hade sovit jättelänge och skulle gå upp och äta frukost nu. De där med sovmorgon på helgerna kommer aldrig existera i vår familj, möjligtvis när de blir tonåringar ;)
Klockan börjar närma sig sju här hemma nu och jag ska snart börja förbereda frukosten efersom lilleman tycks avlida av hunger trots att han redan ätit två mackor - de obligatoriska flingorna på morgonen är viktiga!
 
Jag har förhoppningen att barnen kan leka lite stillsamt på sina rum så jag kan göra ett snabbstäd här hemma, plocka undan lite, packa deras väska och dammsuga innan min vän och hennes två pojkar kommer på morgonkaffe runt niotiden.
Jag förstår verkligen inte hur syskon kan komma överens längre stunder och leka tillsammans eller självständigt? Hos mig händer de ett par gånger i veckan att de tillsammans kan leka ett par minuter på sina rum. De där med att leka med leksaker, ha fantasin att sitta ner är något mina barn inte är så bra på. Nej de har för mycket spring i benen , ibland kan mamman tycka de vore önskvärt att de höll sams och lekte med varandra.. Men men, kanske i framtiden ;)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0