Mitt i veckan.

Godmorgon onsdag och mitt i veckam.
Barnen ligger på varandra i soffan och myser och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dom så tillsammans. Som jag nämnt förut så är det mycket bråk mellan dessa syskon och det värmer lite extra när Hugo vaknat och Ebba ber honom krypa upp i soffan och lägga sig på hans arm. Jag hoppas att de blir nära varandra i framtiden och inte som jag och min äldsta lillaysster som egentligen aldrig kommit överens.
 
Tänk att när Ebba var i samma ålder som Hugo är nu så var hon redan storasyster. Hon var den stora medan Hugo är min lilla. Treårstrots och nyföding är ungefär lika lockande som att ha en med treårstrotts och sexårstrotts samtidigt, inte så väl planerat ;)
 
Nu ska sängarna bäddas här hemma, något jag alltid måste göra innan jag går hemifrån. Sedan ska barnen kläs och frukost ska i magen innan vi börjar vandra mot skola/dagis.
Önskar er alla en fin onsdag <3
 

Kommentarer
maria eek

Så små och söta! Jag hoppas också på att mina får en fin relation till varandra. Jag tror att man kan hjälpa till som förälder, eller det hoppas jag i alla fall. Att göra mycket tillsammans i familjen tror jag är viktigt.

Svar: Ja de kan säkert underlätta, men vissa vill jag tro bara inte går ihop riktigt helt personlighetsmässigt. (typ som jag och min syster) Men jag hoppas självklart mina kommer få en fin relation :)
Emmelie

2015-01-15 00:29:02
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0