Ledig tisdag och saknad.

Leidg efter tre dagars jobb i värmen, väldigt skönt men att vara ledig mitt i veckan gör att man tappar väldigt mycket av den där helg-känslan som man får när man är lediga tillsammans med alla andra.
Saknaden efter barnen börjar göra sig ordentligt påmind, jag längtar efters Hugos många frågeställningar och Ebbas frenetiska skapande, även om de är mestadels kaos så är det de kaoset som är min vardag. En vecka ifrån dom kommer kännas i hjärtat, jag får försöka överleva genom att hålla mig sysselsatt med jobb och Liam de dagar då jag är ledig helt enkelt.
 
Jag sitter och försöker komma på lite sommaraktivteter som man kan göra trots att man jobbar, någon längre semester finns det ju inte tid till men dagsutflykter går ju lika bra det.  Någon gång hoppas jag få komma iväg bara Henrik och jag, antingen någon weekend nånstans eller en natt på spa, få möjlighet att uppleva nya saker med varandra och bara vara han och jag. Med barnen i sommar blir det nog Liseberg, jag har inte vart där med barnen sedan Ebba var tre och de var ju tre år sedan nu. De kräver inte mycket egentligen är de nöjda bara de får vårt fulla engagemang och tid, en dag vid havet med krabbfiske tillexempel. Mina barn har nämligen bara varit vid havet en gång, och det var förra sommaren och var väldigt uppskattat hos dom bägge <3
 
Bilder från förra året, första mötet med havet.
 
 

Kommentarer
Caroline - Mamma utomlands

Det positiva här är att det ofta går snabbt om man kommer in akut, som operationen av Adam som dom utförde samma dag som remisen gjordes..
I Stockholm tog allt lång tid, kom du in till akuten fick du sitta i timtal, här får du träffa en sköterska direkt, tror jag väntat 20-30 min som max, som avgör hur akut det är eller om hon/han kan hjälpa dig direkt utan att skicka vidare dig till läkare.. Det är just det där med att alla sjukhus inte kan göra allt och de ända sjukhuset som är specialiserade på förlossning/graviditet/barn ligger i Las palmas, helt sjuk för de som bor på andra sidan ön och ska ta sig till förlossningen eller har ett barn med brutet ben ex. :O Och så det tänket om att män och kvinnor ständigt ska separeras haha.. Annars är jag mer nöjd med vården här tror jag.. Bara som öroninflammation på ett barn i Sverige så måste man få till till Vårdcentralen och det kunde gå över ett dygn, här nere prioriteras barn så ringer du så kommer du ner till VC på sjukhuset får du komma in direkt hos någon läkare.. Tänken är så annorlunda, men man "SKA" förstå hur de tänker & inte säga ifrån om alla konstiga idéer om vad som ska göras vad osv för då blir dom irriterade haha..

2015-07-07 12:39:28
URL: http://carrosungar.vimedbarn.se
Anonym

oj nu blev det värsta texten haha

2015-07-07 12:39:51
Mirre

Ja men dagstripper kan också vara riktigt roliga, typ gå på badplats, eller djurpark eller sådant, det uppskatts ju med =D

Svar: Ja precis, de är sånt vi brukar köra på. Men ibland vill man göra något lite extra =)
Emmelie

2015-07-07 20:53:48
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Susanna - livet i norska skärgården. tvåbarnsmamma. husbygge.

Jag tänker också att så länge barnen får föräldrarnas fulla uppmärksamhet och närvaro så spelar det nog inge större roll vad man finner på :) Men klart man vill göra utflykter tillsammans :) Har ni varit på Universum? Tänkte på det eftersom du nämnde Liseberg :)

sv; Eller hur, fantastisk strand som vi bor vid. En av de, för vi var inom en annan strand häromdagen. Fantastiskt att bo vid havet :D Nu väntar vi bara otåligt på att solen ska visa sig så vi kan hänga mer på stränderna :)

Svar: Universeum har vi vart, de känns dock mer som en aktivitet att sysselsätta sig med lite sämre väderdagar under hösten eller liknande eftersom man ändå är inomhus =)
Emmelie

2015-07-07 21:27:43
URL: http://www.fruroeim.com
maria eek

Havet är ju jätte roligt med barn. Vi är bortskämda med att ha det nära här.....

Svar: Ja. havet är underbart för både stora o små. Utan körkort är de liiite mäckigare o ta sig dit härifrån bara. Men får ta en heldag under sommaren nån dag.
Emmelie

2015-07-08 00:56:27
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Netti

Dagsutflykter är ju aldrig fel och dina idéer låter jättebra. Men ibland är det svårt att planera när man inte vet hur vädret ska bli? Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar! :-D

Svar: Just nu verkar vädret inte vara på vår sida alls framöver, håller tummarna att vi får mer sommardagar att njuta av <3
Emmelie

2015-07-08 06:47:30
URL: http://starby.devote.se
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Bara vädret är OK behöver det ju inte vara så avancerat. Precis som du säger kan det räcka gott och väl med en tripp till stranden. Hoppas ni får till några mysiga utflykter.

2015-07-08 23:16:41
URL: http://hannadidrikson.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0