När det blir semester att gå till jobbet.

Godmorgon.
Att börja klockan 16 två kvällar i rad känns helt okej, då får man ut såpass mycket av dagen att man inte hinner lida så mycket av att behöva gå till jobbet. Det kan nästan kännas som lite semester att få smita iväg till arbetet mitt i vardagskaoset här hemma när barnen skriker, bråkar och slåss. Att komma till ett lugnt ställe och få höra att det finns nybakad kaka och kaffet står och väntar, igår var det välbehövligt att komma till jobbet med andra ord.
Just nu är det mestadels kaos dagarna igenom här hemma, det skriks, bråkas, gnälls och slåss och man blir så ledsen när man anstränger sig men syskonbråken bara tycks eslaklera - vad tusan ska man göra för och få det mer lugnt och harmoniskt?
 
Fyndade orkideér på Maxi under helgen, två stycken för 120 kr tycker jag var som hittat och fönstret ser genast mer levande ut igen. Passade på att tvätta alla husets fönster också, det var välbehövligt och helt plötsligt såg vi ut igen ;)
 
 

Kommentarer
Mirre

Isabelle är också ganska jobbig just nu, inne i nån testfas och man får mest säga åt henne att gör ej så gör ej si osv, så man nästan får dåligt samvete och tycker man bara säger åt henne att hon är olydig, men jag vad gör man?

Ja det kan vara skönt att komma ifrån sådana ggr då
kramar

2015-07-30 22:08:55
URL: http://myflowergirl.blogg.se
maria eek

Du får tillverka en sådan där "Our get along sshirt" hahaha

Svar: HAHA vet du, vi testadade en sån - INTE POPPIS :P
Emmelie

2015-07-31 02:11:59
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0