En tripp till vårdcentralen.

Godmorgon onsdag!
En veckas sommarlov för mig nu och idag vankas det jobb på stället jag ska vara i sommar, brevidgång både idag och imorgon för att lära mig rutinerna lite bättre. Sen hoppas jag verkligen att jag får komma in och jobba lite strötider innan jag går på mitt sommarschema i vecka 27.
 
Besökte vårdcentralen igår och fick med oss en flaska pencillin hem igen, halsprovet visade ej på streptokocker men infektionsproverna var inte helt bra och Hugo är väldigt allmänpåverkad och med hög feber. Jag som är lite motståndare till användandet av antibiotika lät mig övertalas till en kur, köpte med mig halva apoteket hem med vitaminer och probiotika som ska ersätta viktiga tarmbakterier som vi behöver. Nu hoppas jag att detta håller oss friska fram tills vi får tid på öron-näsa-halsmottagningen, för äntligen fick jag en remiss dit för bägge barnen.
Sommarvärmen har hittat till Alingsås, och det var väldigt passande igår på Ebbas skolavslutning. Tänk att jag vart på mitt egna barns skolavslutning? Vad tusan tar tiden vägen?
Kände mig nästan lite blödig där när hon stolt stod med sina klasskamrater och sjöng - älskade unge vad stor du blivit!
 
 

Kommentarer
Cissi

Vilka fina bilder! Hoppas på snabb tillfriskning och att ni slipper sjukdomar nu.. ;)

Svar: Håller tummarna, men än är vi sjuka :(
Emmelie

2015-06-10 14:08:12
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Ska också få uppleva min äldste sons första skolavslutning imorgon. Helt otroligt vad fort det går! Hoppas ni kryar på er!

Svar: Tack så mycket, nu vill vi ha en frisk sommar!
Emmelie

2015-06-10 22:20:28
URL: http://hannadidrikson.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0