När man har slut på ork och energi.

Jag är nog inne i en av de jobbigaste perioderna just nu, både gällande skolan och allting hemma.
Sömbristen får dessutom allting att bli så mycket jobbigare och jag vet inte hur många gånger jag gråtit och velat ge upp den senaste tiden. Jag känner hur jag kommer mer och mer efter i skolan och efter att ha fått U på mina två senaste tentor och dessutom fått strunta i och skriva dagens läkemedelsberäkningstenta så har jag tre stora tentor att ta igen och bli godkänd på. Att ha saker ogjorda och på efterhängslen är bland de jobbigaste jag vet, de blir som en inre stress som är svår att bli av med när man har sådant hängande efter sig.
Jag är glad jag har min Henrik, han som gång på gång torkar mina tårar och säger att han tror på mig. För tron på mig själv har jag tappat helt och hållet nu, och då är det extra fint att ha honom nära som ger mig lite nya krafter att kämpa på en stund till.
Inte trodde jag att högskolestudier skulle vara så jobbigt, men i kombination med familj och pendlande så tar de otroligt mycket tid och kraft för mig som vill prioritera att vara med alla här hemma också.
 
Tacksam för dig <3
 
 
 
 
 

Kommentarer
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Det är viktigt att ha stöttning när man pluggar. Jag minns det själv, jag började plugga in gymnasiet när sonen var 10 månader och sedan hoppade jag på högskolan strax efter att han fyllt 3 år. Sedan bara pluggade jag på tills 2012. Det var många gånger man grät under den tiden, men nu efteråt med examen är jag så glad att jag tog mig igenom de där åren. Du kommer känna på samma vis sen :). Fortsätt kämpa även om det är tufft just nu :).

Svar: JA de är verkligen tufft, jag vill bara terminen ska vara över och att man kan se ljuset i tunneln, men inte riktigt än :P
Emmelie

2015-11-20 13:36:01
URL: http://www.saramadeleine.se
angelicasvarld.blogg.se

Ja ibland är livet extra tufft...förstår att det är krävande !!

Svar: Får kämpa på!
Emmelie

2015-11-21 19:05:33
URL: http://angelicasvarld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0