Att hinna med att vara allas någon.

Åh äntligen en ny bloggdesign, som jag längtar och jag är så tacksam att jag fick hjälp att ordna till den. Mindre plåttrig, mer stilren och helt enkelt mycket snyggare. Vad tycker ni andra?
 
Det har varit en lång dag med föreseningar från SJ, föreläsingar som varit mastiga och förstå sig på och många timmar hemifrån. Jag har under sensommaren börjat få smärta i magen och har nu de senaste insett att det med största sannolikhet är magkatarr som spökar och största orsaken till den är väl antagligen stress. Men det är svårt att få livet som mamma, flickvän,syster, vän och student att räcka till, hur prioriterar man egentligen för att hinna med alla delarna?
Det känns nästan som om jag lever i en liten bubbla här som bara innefattar studier och vi som är boende på denna adressen, men jag hiner helt enkelt inte med mer just nu.
 
Idag fick Ebba hem sin allra första läsläxa ifrån skolan, gissa om det det var ett stort ögonblick både för henne och mig?
Tillsammans innan läggdags så fick jag, Henrik och Hugo höra på högläsning, de var ett fint ögonblick att minnas. Tänk vad stor hon blivit, mammas lilla skruttunge.
 
 
 

Kommentarer
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Åh, kul med första läsläxan.
Jag gillar ABC-klubben. Vi har den som läsläxa på den skolan jag jobbar på också :)

Svar: Tack för tipset :)
Emmelie

2015-09-03 21:59:31
URL: http://blogg.anniesfotografier.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0