Lördag och stora planer.

"Mamma statyer suger blod eller hur?"
" Hugo menar du kanske vampyrer?"
" Ja, vampyrer suger blod menar jag"
 
De kan bli lite fel ibland och jag önskar verkligen jag hade skrivit ner alla sånna roligheter i en bok, så man kan minnas när barnen blivit stora. Har för mig de skulle finnas något sånt och beställa, något att samla minnen i?
 
Igår kom min första Glossybox på posten, riktigt lyxigt att öppna boxen och mötas av innehållet. Jag som iprincip aldrig köper skönhetsprudukter mer än när mascaran tar slut och därför är det extra roligt atta samla på sig lite grann.
 
 
Idag väntar Liseberg, vi har tänkt att åka under hela sommaren men jag jobbade iprincip varje helg och tanken var ju att alla tre barnen skulle vara med och att det skulle matcha med Henriks mamma som ska med. Det ska bli roligt att få ge barnen den upplevelsen, de har bara varit på Liseberg en gång när Ebba var tre och Hugo sex månader så de har inget direkt minne av de alls utan tror de är som de där lokala tivolit som kommer till stan en gång per år. De kommer nog bli en dag fylld av skratt tillsammans med hela familjen och det ser jag verkligen fram emot.
 

Kommentarer
Mirre

Ohh kul med glossybox, och mysigt att gå på Liseberg allihopa

2015-09-12 21:42:20
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0