Dag två på praktiken.

Två dagar på vårdcentralen är gjorda, och jag trivs men stället jag hamnat på är så underbemmanat att det är sjukt och då är det kanske egentligen inte optimat att ha dit studenter som de ska ha tid att handleda och undervisa. Men idag har jag fått ta ett gäng blodtryck, kollat in öron, öronspolning och vaccination. Ja vaccinationen var väl lite nervös eftersom vi inte ens testat det på dockor i skolan, men det gick nog vägen ändå och tanten verkade överleva utan större men av en student som stack henne i armen.
 
Nu ska jag se till att barnen sover, sedan förbereda lite inför morgondagen och sedan försöka räkna några tal för att försöka lära mig läkemedelsberäkningen, sedan blir det hopp i säng. Det där med nya intryck och hög koncentration kan ta slut på vem som helst, haha!
 
 
 
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Så kul när man får börja göra lite avancerade ingrepp! Volontärarbetaze på djurambulansen när jag var yngre och fick plugga djursjukvård. Använde sedan certet c15 och jobbade på Bagarmossens djursjukhus och fick vaccinera och sätta dropp... :) kul!

Svar: Men det låter som en rolig och bra erfarenhet! :)
Emmelie

2016-04-06 20:31:37
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Mirre

Härligt att du trivs, samt så roligt ändå att få testa på riktigt =D

Svar: Det är kul!
Emmelie

2016-04-06 21:25:27
URL: http://sweetwords.se
Rebecca

Håller med dig helt! Jag har aldrig vart såhär trött som när jag går brevid, alltid vara på sin vakt och visa initiativ och även ge ett gott första intryck till alla nya man möter varje dag.

Svar: Lär bli samma resa eller ännu värre på IVA sedan :)
Emmelie

2016-04-07 06:00:51


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0