En känsla av tomhet.

Känslan när barnen åkt till sin pappa för fyra dagar är alltid så märklig, det är så himla tyst och tomt utan dom här och jag känner mig halv. Jag försöker njuta och ladda batterierna, och jag behöver det verkligen eftersom det är så intensivt med min älskade Hugo just nu. Samtidigt kan jag inte sluta tänka på hur dom har det, vad dom gör nu osv. Jag är mamma 24/7 även om de är hos sin pappa fyra dagar varannan vecka. Det som tar bort känslan av återhämtning är att man oroar sig för hur dom har det, jag kan inte riktigt släppa kontrollen när de inte är hos mig.
 
Nu ska jag plocka undan här hemma, försöka få in lite jävlaranamma i tankarna och ta mig till Göteborg för att fortsätta artikelsökandet med min kompanjon. Det visade sig vara lättare sagt än gjort att hitta något vettigt som styrker det man vill säga, nästintill en omöjlighet och tidskrävande som bara den att läsa den akademiska artiklar på engelska.
 
 
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Samma för mig med. Det som händer nu när jag är ledig dom helgerna Milo är iväg så pyser allt ur mig. Precis som om någon drar bort mattan jag står på. Det är nog det som gjort mig helt utmattad då jag i vanliga fall jobbade fre-sön 12 h varje dag och hann inte känna efter eller vila upp mig.
Hoppas du får återhämta dig men förstår känslan av att inte kunna släpps kontrollen...

Svar: Ja, jag undrar om man någonsin lär sig det? Nåväl, vi kämpar på!
Emmelie

2016-04-28 11:37:17
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
maria eek

Kram och lycka till med pluggandet!

2016-04-28 22:37:51
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0