Fredag och morgon-matte.

Fredags morgon och jag är uppe tidigt, vaknade av Henriks alarm och jag är omöjlig gällande det där med att somna om efter jag väl ha blivit väckt. Ska bli minst sagt spännande och se hur jag ska klara mina få nattpass på IVA i sommar, jag som inte kan sova på dagarna och som är så trött om kvällarna att jag somnar i soffan runt nio tiden.
 
Det blev ingen begravning igår, jag gick på mitt obligatoriska pass i skolan. Det känns himla trist men jag vet att  om Gia varit vid liv så hade hon nog med största sannolikhet skickat mig till skolan och tyckt det varit en självklarhet för mig att inte komma efter. Jag och barnen ska om en tid gå upp till graven och ha med oss blommor och få ta farväl då istället.
Dags för frukost och lite räkning på morgonen, jag har återigen börjat traggla med läkemedelsräkningen som jag har omtenta på om två veckor. Det är den som stressar mig mest för tillfället, just vetskapen om att den kan spärra mig inför att börja nästa kurs om jag inte får 100% rätta svar, och det där med matte har liksom aldrig varit min starka sida heller.
- Önskar er alla en fin fredag!
 
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Skulle aldrig palla att jobba natt! Har gjort det några gånger men aldrig mer! Förstår
Inte hur man orkar, speciellt på vintern..

Svar: Nej, fy fasen.
Men ett par nattpass ingick tyvärr i sommarjobbet och jag tänker att jag får försöka härda ut de få nätter de gäller och hoppas på de bästa :)
Emmelie

2016-04-01 19:46:35
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0