Jobbiga 48 timmar.

Min största vardagsfobi som verkligen förstört mycket för mig de senaste sisådär tio åren är magsjuka. Jag oroar mig hela vinterhalvåret för att någon i min närhet ska drabbas, är alltid orolig för smittan i stora folksamlingar och får ångest i tre dygn om jag vet att någon vi umgåtts med åkt på skiten. I söndags kväll började jag må dåligt och kräktes sedan ett par timmar framåt, fruktansvärt! Jag tycker den psykiska påfrestningen är minst lika jobbig som den fysiska och bara känslan av att vara illamående ger mig ångest. Nu mår jag bättre, men oroar mig självklart att någon annan ska drabbas i familjen. Så de senaste 48 timmarna har varit både fysiskt och mentalt påfrestande för mig, lägg då till tre ungar som tycks ha blivit döva och överenergiska samt största ovänner någonsin på det.
Jag känner mig som om jag är inställd på något typ av "off-mode" och hade behövt ett par dagars avkoppling då jag bara kunnat göra precis vad jag själv ville, utan att behöva anpassa mig efter någon annan.
 
Innan magsjukan hann slå till så spenderade vi iallfall två timmar i skogen tillsammans med min morbror och min kusin, vi hittade faktiskt det berömda guldet som nu ligger på tork och förväntas användas i såser framåt hösten.
 
 

Kommentarer
Angus

Ush förstår,dig!, jag har det med, för typ alla sjukdomar! :(

Svar: Ja jag är ju rädd för alla allvarliga sjukdomar också förstås, så fort barnen blir sjuka så tänker jag att det kan vara något mer allvarligt , typ cancer. Men till vardags när alla är friska är det magsjukan som skrämmer mig mest.
Emmelie

2016-08-03 15:49:40
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0