Sommaren på IVA är över.

Lördags morgon, regnet smattrat mot rutorna och jag hade egentligen mer än gärna legat kvar i sängen hela dagen. Men barnen fick lite extra tid hos sin pappa denna helgen, jag kände att jag behövde verkligen lite tid för återhämtning. Jag och Henrik tänkte därför ta tillfället i akt att åka till Ullared, vi har haft planer på att åka dit sedan i våras men inte kommit iväg, så får väl hoppas och tro att vi kommer iväg idag iallfall.
 
Sommarvikariatet på IVA är färdigt, jag gjorde mitt sista inplanerade arbetspass i torsdags och det känns faktiskt lite vemodigt. Jag har lärt mig massor i sommar, jag har varit med i stunder då människor kämpar för sina liv, lärt mig sköta om patienter som ligger nersövda i respirator, sett personer ta sina sista andetag, men jag har även mött patienter som piggnar till, som är nyopererade och säger roliga saker och som kallar mig ängel i blå kläder. En enorm utveckling inför sista året på högskolan har jag fått med mig, och jag hoppas att jag får komma in på lite extrapass innan skolan börjar igen.
 
Igår hade jag och Hugo lite egentid, han fick köpt ett efterlängtat batmanskäp och klippt av sitt hår, och som alltid när han är nyklippt ser han mycket större ut.
 
 
 
 

Kommentarer
Marie

Förstår att det känns vemodigt

Svar: Det gör det, men nystart med skolan sedan igen med =)
Emmelie

2016-08-13 08:40:12
URL: http://sweetwords.se
Yohanna af Skovde

Tycker också att barn växer med flera år och centimetrar så fort man klipper dem :)

Svar: Ja det är verkligen så, tur det växer ut igen =)
Emmelie

2016-08-14 22:04:40
URL: http://yohannaafskovde.se/
Malin

Så otroligt givande för en själv och framtiden! Som jag längtar tills vi får gå ut på praktiken och lära oss mer :)

Svar: Ja det var en bra plats att få praktik på, lärorik som bara den.Hoppas du får bra praktikplatser i framtiden, det gör mycket! Jag har haft lite otur på den fronten dessvärre..
Emmelie

2016-08-15 09:13:08
URL: http://majzans.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0