Tappat gnistan.

Godmorgon fredag.
Jag som skulle sitta och skriva hela min lediga tid denna veckan, för att försöka få klart hemtentan och gruppuppgiften så snart som möjligt. Jag kan väl ärligt säga att jag inte skrivit allt för mycket, jag har börjat och kommit en bit men min plan i huvudet var att jag skulle ha ett utkast färdigt och sedan bara sitta och finjustera allting lite. Får passa på att skriva intensiv efter lämningen av Hugo och innan vi åker milen för att hämta hem Liam för att påbörja barnhelgen.
 
För ett par veckor sedan , när vintern var på besök:
 
Jag har tappat gnistan lite de senaste dagarna, det känns som allting går på rutin och man inte riktigt lever för varje dag. Dagarna ser likadana ut och det man egentligen gör är att stressa med skolarbeten, hämta/lämna barn och laga mat och äta, är det så det ska vara?
Vart är känslan av att njuta av nuet, ta vara på varje minut och verkligen känna sig levande?
Jag har tappat bort känslan och lever lite på slentrian, jag vil bli levande igen och känna mer lust inför saker och ting.
 

Kommentarer
Malena

Dina studier verkar tuffa. Är det möjligt att du tar paus från dem en tid och till exempel jobbar i stället? Kanske du borde söka någon att prata med...Kan vara någon när och kär vän eller någon professionell. Försök planera in en lugn stund varje dag då du får släppa allt och andas och något att se fram emot varje vecka. Kanske inte det lättaste om du har mycket skolarbeten...☺Belöna dig själv med något fint efter lyckade tentor. Kan vara vad som helst. Hopoas du snart får gnistan igen!

2016-02-12 13:54:21


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0