En himla massa krav.

Jag hade behövt resa iväg, komma bort från alla måsten och bara pausa min verklighet helt enkelt.
Det är så många krav överallt, krav om att klara allting felfritt i skolan om jag någonsin ska bli en färdig sjuksköterska, krav att ha det rent och fint hemma, krav att vara den perfekta mamman med mängder av tålamod och krav att finnas där för vänner och familj. Förmodligen sitter de mesta av dessa krav enbart i mitt huvud, det är jag väl medveten om. Men för mig är de verkliga och de tär på krafterna att försöka ge allt till alla när man stundtals bara har en tomhetskänsla inombords.
Jag vet inte om fler känner igen sig i detta, förmodligen delar av det om inte annat.
Jag skulle som sagt behöva en nystart, en psykisk nystart då jag lär mig tänka och priotera annorlunda. Det är dock rättare sagt än gjort eftersom den man är har man jobbat på i snart 30 år på att bli.
 
Rörigt inlägg, men det känns lite rörigt allting just nu. Dags att sätta sig på tåget 12 mil uppåt och ha seminarium i halvklass. Jag som fruktansvärt hatar att redovisa har haft ångest för detta ett bra tag, förstår inte grejen med att tvinga upp folk att prata sådär.
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Förstår precis ! Kul med att bli sjuksköterska! Det har jag funderat på länge men haft en dålig självkänsla över att det kommer bara sluta med ångest och att jag inte klarar av det. Dessutom har jag redan en likvärdig lön så det har inte lockat. Glöm inte bort att andas! Kram

Svar: Ja men de är nog ett spännande yrke, med lite för dålig lön dock :P
Emmelie

2016-03-03 08:28:41
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Mirre

Redovisa är alltid jobbigt, men man känner sig så lättad efteråt, så det är väl nån vits med att

2016-03-03 22:17:08
URL: http://sweetwords.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0