Första tävlingen.

Igår var det dags för Ebbas första tävling i gymnastiken, och självklart åkte vi dit och tittade på allt även om hon var hos sin pappa. Det var en långdragen dag som började nio och avslutades runt halvtre med prisutdelning, n kan ju tänka er hur det kröp i kroppen på Hugo som har svårt för att sitta still. Jag hade nog gjort saken annorlunda, hittat på något annat med Hugo och bara låtit han vara med lite av tiden, för annars är det nästintill upplagt för kaos i hans lilla kropp.
 
Ebba tävlade iallfall i stegserie ett i bom, barr, hopp och fristående och jag är så stolt över henne. Hon var nervös över att bli bedömd av domare och jag tycker det är en vinst bara att hon vågade ställa upp. Någon prispall blev det inte denna gången, men medalj fick ju alla deltangande ändå och hon är nöjd och jag likaså. Sedan tycker jag hon var grymt duktig i barr, hon är så fruktansvärt stark och det såg riktigt proffsigt ut som ni ser på bilderna. Stolt mamma med andra ord <3
 
 

Kommentarer
En annan mamma

Jag måste bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg! Du skriver om hur livet är här och nu, och förskönar ingenting. Jag följer en annan blogg samtidigt, som en annan 2-barnsmamma har, och där är allt så ooootroligt rosenrött. Barnen är alltid så snälla och perfekta. Hemmet är så himla perfekt. Hennes man är så perfekt. Familjeresorna är samma sak, helt perfekta och aldrig kaosartade. De pysslar såååå himla mycket och barnen bara älskar det. De sitter stilla hela tiden och är bara så himla perfekta.
Jo tjena...
Du skriver om hur livet för oss (alla) småbarnsföräldrar är. Vi är trötta, vi är slitna, hemmet är lite kaosartade, barnen är lite stimmiga, har svårt att sitta stilla, vissa aktiviteter får man helt enkelt hoppa över för det funkar inte. Men kärleken finns alltid där, och det syns verkligen i din blogg!
Fortsätt skriva ur verkligheten, för det är där vi läsare känner igen oss :-)

Svar: Men åh tack snälla du för att du tog dig tiden och skriva dessa raderna till mig. Det uppskattar jag massor.
Jag försöker skriva ärligt och som det är, självklart så utesluter jag vissa saker som känns väldigt privata, men vill inte göra upp en fasad av något som inte stämmer.
Kram på dig!
Emmelie

2016-03-20 19:51:20
Angus

men åh va duktig hon är!! nästan så jag blir stolt!! hahah

Svar: Haha eller hur <3
Emmelie

2016-03-21 20:51:22
URL: http://angusfoto.blogg.se
Trees, mamma i London

Gud vad duktig hon är. Förstår att du är stolt, ser ju jätteproffsigt ut =)

Svar: Ja visst gör det? :) Jättestolt här =)
Emmelie

2016-04-20 21:35:10
URL: http://mangofisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0