Det är som det är.

Jag hämtade ut min tenta igår och får se i svarsbladet att jag har haft ETT fel. ett ynkligt fel av 26 uppgifter och det räcker för att jag ska få ett underkänt och riskera att spärras och inte få fortsätta mina studier. Att felet dessutom var ett slarvfel och något som hänt enbart för den pressade situationen gör mig ännu mer arg och besviken på mig själv, jag kunde ju det där men stressen och pressen satte stopp för mig. Bara att börja läsa och traggla igen, vad mer kan man göra liksom.
 
Vi har njutut av sommarvärme den senaste veckan, men idag när vi skulle åka till djurparken så är det fyra grader varmt och regnet hänger i luften. Jag känner mig ambibalent i valet om jag ens ska åka, barnen är hos sin pappa men jag har blivit lovad att få ta med dom. Barnen bryr sig nog inte ett smack om det dåliga vädret, men mamman som inte äger någon ordentlig jacka kommer nog tycka det är mindre skoj.
Får försöka att inte säcka ihop och göra det bästa av dagen nu, jag har varit väldigt deppig en period och det ena har avlöst varandra och jag känner mig dum som gnäller. Men det är mina känslor och stundtals måste det få lov att kännas tufft och man ska inte behöva måla över det och låtsas att allt är tiptop.





Kommentarer
Anonym

Du har rätt! Man får ha de känslor man har och behöver inte ursäkta sig. Ibland är livet tufft och det kan vara skönt att sägs som det är. Kram!❤

Svar: Kram 💕
Emmelie

2016-05-14 10:42:00
ensekundtusentankar.blogg.se

Inte för att jämföra men jag hade med 1 fel på provet när jag skulle ta körkortet. Klarade uppkörningen på första försöket och andra sittningen på provet gick det!

Fan... Jag är stolt ju! Haha! Ett ynka fel bara! Då tar du det nästa gång. Förstår din frustration men jag tror på dig!

Svar: Ja men pressen blir stor, visst jag kan det men pressen kan ju sätta stopp :(
Emmelie

2016-05-14 21:55:17
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Charlotte

Se det inte så, se det positivt även om det är surt att du måste skriva om den. Men resultatet visar ju att du har lärt dig det du behöver kunna. Ta en paus och andas, sedan är det bara att gå på det igen. Du fixar det här!

Svar: Jag hoppas verkligen jag klarar den till nästa gång.
Emmelie

2016-05-15 13:18:49


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0