En bit på väg.

Och så var ordningen återställd igen och barnen hemma, idag får jag sällskap i soffan på morgonen och njuter av att Hugos lilla mun går i ett och berättar precis allt om filmen vi tittar på. Jag har hunnit hämta krafter under denna barnfria tid och känner att jag har mer att ge nu än innan de åkte härifrån i onsdags. Jag ska kämpa på med uppsatsen som bara den idag i Göteborg tillsammans med min vän och hoppas vi kommer tillräckligt långt för att eventuellt kunna ta oss en långhelg med ledighet sedan. Dessutom förväntas vädret att vara till vår fördel och äntligen är värmen lovad att komma, jag hoppas den prognosen håller i sig.
 
Igår var en fixardag här hemma, vi började dagen med att åka till Henkes syster och hämta våra yttermöbler och grill. Efter att ha stått inne behövde dom oljas in ordentligt och de sysselsatte jag mig med att göra medan Henrik planterade en början till en framtida häck med buskarna vi köpte igår. Ser framför mig hur fin vår baksida kommer bli när gräset vuxit ur,  när vi vi byggt en "altan" på plattorna och när vi fått köpt en paviljong och dynorna är på plats. Förra året hade jag ett land, men eftersom ytan är så liten så vill jag ta vara på allt och har nu planterat gräs iställlet och blommorna kommer endast finnas i krukor denna sesången. Om nu bara värmen kommer så gräset kan börja växa med - kan knappt vänta.
 
Work in progress:
 
 

Kommentarer
Madeleines.se

Tack <3 Och så kul att höra från dig igen :)

2016-05-03 20:54:26
URL: http://madeleines.se
maria eek

Vilken mysig och lagom liten trädgård!

Svar: Den är inte så stor, hade önskat att den var plan istället för att ha en backe i sig, men jag är tacksam vi har en liten trädgård iaf =)
Emmelie

2016-05-03 23:53:03
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0