Slut på ork och slut på lust.

Jag känner för tillfället att jag är helt tömd på kämparglöd och mitt jävlarannama som jag annars har gott utav. Det har varit så mycket kring Hugo det senaste och efter gårdagens möte på förskolan tillsammans med förskolechefen så blev jag bara matt, en sån människa att komma med anklagerser! Jag berättade för henne hur jag kände mig påhoppad och situationen på förskolan var inte mitt ansvar som förälder att lösa utan deras. Jag tog även upp denna disskusionen återigen med personalen idag som lovade att ta vidare detta, blir så trött på att kämpa på alla plan och så räcker det ändå inte.
Sen kom resultatet på min tenta jag skrev för snart en månad sedan, och inte helt oväntat var resultatet underkänd. Läkemedelsberäkningen har varit min största skräck när jag började studera till sjuksköterska eftersom jag och siffror aldrig gått ihop och man behöver 100% godkända svar. Jag har alltså EN möjlighet till att klara tentan innan sommaren, annars blir jag spärrad att forsätta mina studier. Blir så jäkla ledsen, för jag har aldrig vart en "plugg-tjej" och har kämpat röven av mig för att först läsa upp betygen och nu på högskolan de senaste två åren. Jag är så rädd att matten ska sätta stopp för mig.
Ger upp, drar täcket över huvudet och bara är ett tag.
 
 När sjuksöterske-titeln känns mer avlägsen än någonsin tidigare.
 

Kommentarer
Marie

ja sådär mår ju jag också lite nu med en trotsig 2½ åring, är helt slut då hon lagt sig

2016-05-10 21:49:56
URL: http://sweetwords.se
ensekundtusentankar.blogg.se

Vad är det med fsk? Jag tror på dig! Matematik har ju inte heller varit min starka sida trots att jag har ett vasst sifferminne... Men men..
Du har ju ändå kommit långt! Ge ditt bästa, det räcker!

Svar: Mitt bästa räcker tydligen inte, jag har ju gett det på tentorna hittillsl O just läkemedelsberäkningen kräver ju 100% rätta svar :/
Emmelie

2016-05-11 13:46:50
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Malena

Så känns det ibland men man får vänta på bättre tider! Finns det någon som är duktig på matte i din bekanskapskrets som kan titta på matten med dig?

Svar: Vissa är duktiga men har liksom inte arbetat med läkemedelsberäkning på det viset, och därför kan det vara klurigt för dom att hjälpa mig.
Emmelie

2016-05-11 17:15:28
ensekundtusentankar.blogg.se

Hur mår du? Hoppas du får en trevlig helg !

Svar: Jag har haft det lite kämpigt på olika plan denna veckan, bloggen har inte vart prio överhuvudtaget. Kram
Emmelie

2016-05-13 22:18:30
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0