Ett svårt beslut.

Under natten har hösten verkligen hittat till Alingsås, regnet smattrar mot rutorna och det blåser. Klockan är sju och det är fortfarande mörkt ute, och allra helst hade jag krypit ner med barnen under täcket och kollat på Disneyfilmer hela dagen. Det är lite synd det där med skolplikt faktiskt, annars hade vi kunnat mysa i ett par timmar eftersom jag gör kvällen idag. Något annat som hittat hit är även de typiska höstförkylningarna som man bär på i tid och otid under de kommande sex månaderna, för ett tag sedan var det jag och nu är det Hugo som snorar och hostar.
 
Jag står inför ett svårt val, min fyrbenta vän sedan elva år tillbaka drabbades av en tumör för ett år sedan. I samråd med veterinären bestämde vi att hon får vara kvar så länge hon inte har ont av den. Det har hon visserligen fortfarande inte, hon äter, springer och är sitt vardagliga jag även om hon självklart är lite äldre och det börjar ju märkas. Men problemet är att tumören börjar bli stor, ska hon få somna in innan hon börjar få minsta besvär från den? Eller söker man så fort hon börjar få några svårigheter?
Och hur tusan ska man kunna bestämma och klara av att bestämma ett datum då ens vän ska få somna in och aldrig mera vakna?
 
Var förra vintern vår sista tillsammans?
 
 

Kommentarer
Ellen Lindberg

Usch, vilket hemskt beslut att ta.. Känns ju som en omöjlighet att hitta en dag som "passar", den kommer ju liksom aldrig komma. Åh, det gör ont i mig.

<3<3

Svar: Ja det är verkligen ett beslut jag inte vet hur jag ska kunna ta :/
Emmelie

2016-09-28 09:35:06
URL: http://lindbergellen.webblogg.se/
Marie

Jättetuffa beslut, innerst inne känner du nog vad som är rätt. Vi sökte ju för Bellmans rygg, han hade ont då men inte "för "ont, vi gav honom mediciner som byggde upp musklerna runt om och smatidigt smärtstillade, men då det gått så långt att högsta dosen kanppt hjälpte längre då var beslutet lättare att ta

Styrkekramar

Svar: Jag tror vi väntar lite till , hon mår ju bra ännu. Även om tumören växt ordentligt så lider hon inte av den fortfarande..
Emmelie

2016-09-28 16:47:12
URL: http://sweetwords.se
Angus

Åh hemska tuffa beslut! jag hade nog låtit tiden och tagit vara på den så mycket jag bara kan så länge hen inte har ont! Och det märker man ju med djur,

Svar: Tror jag avvaktar, trots att den växer som bara den. Hon har ju inte ont :/
Emmelie

2016-10-02 13:51:22
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0