Mycket information på kort tid.

Herregud vilket käftsmäll att komma tillbaka till skolan och pumpas in med information, och den där förbannade pendlingen har jag då inte saknat under min sommar på sjukhuset i hemstaden.
Jag har gått 2 av 3 år, och är på upploppet nu så att ge upp finns inte med på kartan även om det är det jag känner för att göra flertalet gånger under veckan.
Jag ser fram emot min praktikplats på gyn, eftersom jag i framtiden drömmer om att utbilda mig till barnmorska så är ju det lite rätt plats att vara på. Jag och en till student ska arbeta i team och ta hand och ansvara för egna patienter, men självklart finns handledare att rådfråga på plats. Det känns som ett stort ansvar och lite läskigt, men jag tror det kommer vara grymt lärorikt och jag kommer lära mig massor. Nu hoppas jag bara det praktiska löser sig, med tanke på att hur mycket jag än vill så kan jag inte vara i Skövde till 07 eftersom första tåget lämnar Alingsås 06..
Under veckan har jag fått läsa in mig på de gynokologiska besvär man kan drabbas av, för just denna delen har vi inte gått igenom alls mycket på utbildningen.
 
Barnledig, vaknar tidigt som attan och inser att det regnar, jag som äntligen efter massor av år från sadeln ska iväg på turridning med Henriks syster, ser fram emot två timmar på hästryggen och hoppas självklart vi slipper regn.
 
Bara att börja läsa, hoppas denna placeringen kan ge mig mer mersmak så jag vet om jag vill studera vidare till barnmorska senare för ytterligare 1,5 år i skolbänken. I nuläget känner jag mig rätt klar med studier, har pluggat i många år innan högskolan för att bli behörig för sjuksköterskeprogrammet.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0