Sjukdomstiderna fortsätter.

Vad passar väl bättre än soppa när man är sjuk? Denna gjorde jag med champingjoner, en gul lök, två grönsaksbuljongstärningar, vatten, grädde o lite salt och peppar och lät koka upp efter att ha fräst löken och svampen i lite smör - enkelt och gott.
 
Jag är hemma öven idag, det här viruset gjorde mig verkligen jättedålig och igår fick jag även feber. Feber är något som min kropp ALDRIG har, och då menar jag verkligen att det drabbar mig var 5-10 år ungefär. Så när det väl sker så är jag inte sådär jättetuff direkt. Men jag härdade ut utan värktabletter ihopp om att kroppen skulle göra sig av med skiten fortfare då (eftersom feber trots allt är kroppens försvar) och idag mår jag något bättre. Jag känner mig fortfarande som om jag har blivit överkörd av en buss och jag har sovit två timmar under dagen, men ingen feber och inte lika extremt tryck över bihålorna. Jag tror det börjar vända nu och att tillfriskandet är på gång.
 
Ska försöka ta mig iväg till affären idag, storhandla inför nästa vecka och även fylla på så man kan göra lite gott till ikväll och tända ljus och bara vara tillsammans. Jag gissar på att vi kommer sitta i var sitt hörn i soffan, han med datorn och jag framför någon film och att jag dessutom somnar i soffan och missar delar ur filmen. Men det är vardag och det kan vara ganska skönt efter veckan. Imorgon väntar dessutom brunch med bubbel i Göteborg vid hamnen, tills dess hoppas jag att smaksinnet kommit tillbaka.

Kommentarer
Marie

Fortsätt krya på dig och soppa är jättegott då

Svar: Ja testa soppan, enkel o god =)
Emmelie

2016-09-16 21:42:39
URL: http://sweetwords.se
mallan

Soppa är verkligen en hit under sjukdomstiderna, såg så gott ut! :)

Svar: Ja visst är det så, måste bli lite bättre på o testa nya recept bara. Finns ju en uppsjö men sällan jag lagar faktiskt..
Emmelie

2016-09-17 11:04:31
URL: http://majzans.vimedbarn.se
Yohanna af Skovde

Soppan ser jättegod ut! Hoppas du kryar på dig snabbt!

Svar: Tack snälla, mår bättre nu :)
Emmelie

2016-09-17 12:16:52
URL: http://yohannaafskovde.se/
ensekundtusentankar.blogg.se

Jag ääääälskar soppor. Det såg hur gott ut som helst! :)

Svar: Du får testa, den gick verkligen på 15 min o slänga ihop typ :)
Emmelie

2016-09-17 21:32:47
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0