Träningsvärk.

Efter en ridtur på två timmar i lördagsså känns det i kroppen idag vill jag lova, det var nämligen ett x-antal år sedan jag satt på hästryggen senast. När jag var yngre så spenderade jag varje ledig tid i stallet, o när jag var 14 år fick jag min egen häst. Livet kom imellan och jag sålde henne, fick barn och började studera och tiden för mitt intresse har helt enkelt inte funnits alls. Därför var det extra roligt att få komma upp på hästryggen, bara dundra fram på små grusvägar i skogen och verkligen bara vara i nuet. När jag rider är det nog enda gånger som jag lever här och nu, och egentligen borde jag nog syssla med sånt mer ofta för att kunna stressa av.
 
 Jag känner mig inte mentalt redo för att ha praktik redan, men jag får ta en dag i taget och göra det bästa av situationen, hade min placering varit närmare hemma så hade jag endast sett fram emot det, nu innebär en dag 7-16 att jag tidigast kan vara på plats i Skövde vid 08 pga att tågen inte går tidigare, samt att jag är hemma sent. En helt vanlig dag kommer jag snitta 0540-1830, bara tanken ger mig ångest.
Hoppas få ett gott första intryck av avdeling och personal idag, så får jag ta en dag i taget under kommande veckor.
 
Igår innan läggdags så lagade vi hemmagjord pizza, åt framför tvn och kollade film - mysigt avslut på veckan.
 
 
 

Kommentarer
Mallan

Ja det är inte lätt det där med praktikplatser, är så nervös över va't jag kommer hamna (hoppas på nära) för annars bör dagarna hemifrån såååå långa.

Svar: Åh jag hoppas du har tur med din placering. Min är på tok för långt bort!
Emmelie

2016-09-05 07:50:15
URL: http://majzans.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0