Virus - Emmelie 1-0.

Jag får erkänna mig besegrad av förkylningen, fem timmar klarade jag igår innan jag blev hemskickad av min handledare. Ögonen rann, näsan rann och huvudet gjorde fruktansvärt ont och jag kan inte gå in till patienter vars immunförsvar redan är nedsatt med detta viruset i kroppen. Det är inte heller bättre idag, vilket betyder att jag kommer förlora 7,5 viktiga timmar även denna dagen. Jag som ALDRIG blir sjuk, VARFÖR ska det hända nu när jag verkligen inte har någon som helst möjlighet att vara hemma? Dagen har jag tillbringat på soffan kollandes på serier och sovande, jag som aldrig sover mitt på dagen. Ute är det sensommarvärme och 25 grader och jag svär lite tyst inombords för att jag inte har möjlighet att ta vara på en av de sista varma dagarna för i år.
 
Tur i oturen så åkte barnen till sin pappa igår, jag saknar dom redan eftersom det var längesedan vi körde ons-sön iväg som vi egentligen har bestämt. Men i nuläget hade jag inte haft energi till syskonrbåk och energi till skyarna.
Drar täcket ännu mer över huvudet och myser med djuren i sängen och hoppas ni andra får hålla er friska iallfall, kram på er.
 
Får tvinga med mig Henke med filt och njuta av solnedgång om jag orkar sedan, för att känna att man inte missar allt detta underbara.
 
 

Kommentarer
Evanessè

Usch ja, det verkar gå runt!

Svar: Mycket sån skit nu när allt dragit igång igen, så blir det ju dessvärre =(
Emmelie

2016-09-15 16:05:26
URL: http://egosidan.blogg.se/
Marie

Så fina bilder och krya på dig

Svar: Tack snälla du.
Emmelie

2016-09-15 21:56:19
URL: http://sweetwords.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0