Nytt år och nya möjligheter.

Nytt år och nya möjligheter, jag hoppas att 2017 kommer innebära ett år då jag står som färdig sjusköterska och året då jag börjar må bättre igen. 2016 har verkligen varit ett tufft år för mig, motgång på motgång och saker och ting jag inte kunnat styra över har hänt och golvat mig gång på gång, därför hoppas jag innerligt att nya året kommer ge mig lite mer lugn.
Jag har ätit mina antidepressiva i fyra dagar nu och har en del biverkningar, jag gäspar konstant utan att egentligen vara trött, jag har stundtals yrsel och känner att det påverkar balansen, jag kan må illa och vara matt i kroppen. Jag kämpar på och hoppas det är övergående, för jag känner även att jag har lite större lugn i kroppen än tidigare och inte bryter ihop riktigt lika många gånger som förut. Jag är bara rädd att medicinen ska göra mig till en annan person, men det är en risk jag får vara beredd att ta för att må bättre igen.
 
Under dagarna som gått så har vi firat ett stillsamt nyår med vänner, besökt lekplatser och jag har även fotat min sysslings 37 veckors mage. Det är ju fantastiskt med gravidmagar, så otroligt vackert och jag kan bara hoppas att jag kommer få upppleva det igen i framtiden.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Mirre

Oj så fin kula hon hade, fina foton. Ja nu hoppas vi att du ska få må bättre under 2017, det är du absolut värd

Kramar

Svar: Jag önskar dig detsamma! Kram
Emmelie

2017-01-02 08:22:13
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Anonym

Vilken vacker mage. Angående biverkningar var de övergående för mig. Jag har ätit antidepressiva i flera omgångar. Önskar dig en fin dag!

Svar: Ja jag tror jag och hoppas är övergående, bara att härda ut. Detsamma till dig =)
Emmelie

2017-01-02 12:44:39
michaela- mamma till tre 💗

vilka fina bilder på magen! :)

Svar: Ja det är något speciellt med gravidmagar =)
Emmelie

2017-01-04 22:36:31
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0