En vardag mitt i veckan.

Torsdags kväll, jag laddar inför veckans sista kväll imorogn. Jag har arbetat konstant nu sedan i lördags och nästa vecka gör jag sex dagar, sedan blir det äntligen två veckors semester. Det är min första semester någonsin, visst har jag varit ledig sommartid men då har jag varit mammaledig. Tänk att det tog mig 31 år och ordna två semesterveckor, haha.
 
Igår tog vi oss upp till dammen här i närheten och barnen hade äntligen fått köpt sig en håv. Dammen kryllar av småfisk, ödlor och grodyngel och jag tycker nog det är lika roligt och vara där som barnen. Ebba fångade två men fick dåligt samvete och ville släppa ut dom direkt, och i samband med att hon släppte ut dom så sa hon att det kändes bra inombords.
Inatt hoppas jag på sömn, Hugo har vaknat fem-sex gånger inatt och skrikigt och inte velat sova. Det är ju en av hans problemområden som alltid varit, sömnen. Sedan han var liten så kan jag nästan räkna hans hela nätters sömn, och han blir sex år i november. Jag tänker att ett kedjetäcke kanske skulle kunna skapa ett lugn åt hans oroliga lilla kropp, men det krävs ju diagnoser och remisser för att vara rätt till hjälp dessvärre.
 
Bilder från vår lilla tur upp till dammen, och vår tokiga valp (som inte är så liten längre) verkar bli en hund som är glad i vatten.
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Ett tips är att prova omega 3 för sömnen. Min son sover fantastiskt bra sedan vi började med omega 3 i dubbel dos.

Svar: Tack för tipset, men har testat i ett par veckor redan :/
Emmelie

2017-07-13 23:21:41
Days by Johanna

Så härlig stund ni hade.

Kedjetäcke, boll täck, de är riktigt bra. Finns bra tips på nätet hur man kan göra egna :) Hoppas du fick lite mer sömn inatt.

Svar: Synd att jag är helt otroligt lite lagd åt det kreativa hållet då :)
Emmelie

2017-07-14 13:01:23
URL: http://daysbyjohanna.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0