Finner inte tiden eller orken.

Jag tycks aldrig finna tiden eller inspirationen att sätta mig ner och påbörja några rader.
Det har varit höstväder här i snart två veckor och jag känner hur humöret sjunker tillsammans med tempraturen, det lovas värme här på tisdag och jag hoppas verkligen det stämmer!

Jag får panik över vår ekonomi! Eftersom vi båda studerar så får vi inga pengar alls under sommaren och jag vet inte hur vi ska lösa de!  Jag ska ju jobba men min lön är en månad innestående och räcker dessutom inte att försöja en hel familj, håller tummarna Johan får sommarjobb idag när han ska träffa Tobbes chef.. Håll tummarna ni andra med!

Förresten, morsdag.. Inga presenter här inte ;)

Dags för frukost! Ha en bra dag!

delade meningar men enligt mig dagens godaste mål mat!


Kan inte förstå.

Jag har vetat om att jag är gravid sen 9 Mars och jag fattar fortfarande inte.
När ska de landa så man verkligen förstår innebörden?
Tror iofs allt har och göra med att jag dels blev gravid trots minipiller och dels för jag mådde så extremt dåligt första tiden.
Jag undrar om jag verkligen har något där inne, eftersom jag inte med all säkerhet kan säga att de jag känner är rörelser (vilket det säkert är men)
Nåväl något har jag i magen iaf, frågan är bara vad?


Nervös!

Nervöst, ska snart till vårdcentralen för att ta levervärden och skicka urinprov på  odling eftersom de visade på ett förhöjt antal vita blodkroppar. Jag är en väldigt stickrädd människa så de känns inte alls skoj att behöva cykla dit o låta dom utsätta mig för en av mina fobier.

Ebbas avslutning på dagis igår då, ja va ska man säga? Tjejen som satt jämte Ebba ville inte vara med och därför inte Ebba heller som totalt vägrade att närvara vid sångerna. På vägen hem i vagnen sjöng hon alla sånger glatt igen dock. Skitunge ;)

Sista skoldagen med riktiga lektioner, riktigt skönt!

Vecka 17 med graviditeten och de flyter på fint nu, visst illamående tillochfrån och tröttare + att ryggen börjat strejka.. MEN jag mår mkt bättre än jag gjorde i början. Nu längtar jag som en tok efter tydliga rörelser och ultraljudet 21 juni (har känt vad jag tror kan vara bebis men är inte bombsäker)

Dags att samla krafter inför proverna, önska mig lycka till!

Ebbas humör igår, haha!


Det gäller att hålla tummarna!

Här är de inte många knop gjorda, har bara vart ute hela dagen. Besök mormor och gått en promenad uppe i fårhagen med barn och vovve. Efter Ebbas powernap fick vi besök av syster och familjen, och vi har inte heller gjort något. Men ute har vi vart!

Laddar inför mina två sista dagar med lektioner i skolan. Tänka sig att på fredag slutar jag och ett av två år är gjorda. Det har gått otroligt fort men samtidigt har de varit tufft, det gäller att komma in i studietekniken.

Håll tummarna att Johan mot alla odds får sommarjobb i sommar, han ska träffa mammas sambos chef nästa helg och de lät inte helt omöjligt. Tänk va underbart och slippa oroa sig för pengar eftersom de endast är jag som har sommarjobb hittils

Bild från gårdagens besök i djurparken =)
)


Dag som Ebba sett fram emot.

Gravid och allmänt trött om kvällarna så jag däckade när jag la Ebba vid 19:30, 05:30 låg jag klarvaken i sängen.
Laddar inför ett besök på Boråsdjurpark med massor av trevliga människor!
De var lovat solsken och 15 grader men när jag tittar ut nu är de grått, jag vill inte gå en hel dag i regn och rusk!
Ska bli mysigt att komma iväg på något som jag med all säkerhet vet att Ebba kommer gilla, hon har nämligen pratat om det hela veckan på dagis.

Nej mina vänner, håll tummarna för uppehåll så jag slipper frysa arslet av mig under dagen.
Hejhopp =)

Ifrån förra årets besök:


Anledningen kommer här:

Nåväl jag kom ju ut på facebook för ett par dagar sen så kan likaväl bli offentlig här med.
Anledningen till blogguppehållet de senaste månaderna är de här:Kan säga att denna graviditeten var inte alls planerad då jag åt minipiller. Men något sa till mig att detta ändå var rätt beslut och allt annat löser sig nog på vägen.
Jag har mått som ett urskitet äpple o kräkts och somnat samtidigt som jag lagt Ebba om kvällarna, därför har jag inte haft någon som helst ork till bloggen.
All energi har jag lagt på skolan (som jag förövrigt ska påbörja i höst igen o läsa så långt jag orkar inpå BF för att hinna klart så mkt som möjligt)
Hoppas snart att landa i att man faktiskt i Nov ska bli tvåbarnsmamma.. Herregud.


Vackra du.


Du är de finaste jag vet!
Hur kan man älska någon så mycket?
Och hur är de möjligt att älska flera?
Hon är de bästa jag gjort i hela mitt liv, jag undra just vart jag hade varit idag om de inte va för denna lilla fröken som fick mig ta mig i kragen.
Tack min älskade dotter för att du är min<3


Blir en lång dag.

Jag sitter här själv med en kopp kaffe och nyduschad och insmord med en lotion som luktar kokos. Ebba hon sover fortfarande. Jag kunde inte somna om efter att Ebba ville stiga upp 05:30. Nåväl lite tid för sig själv är aldrig fel.
Ser inte fram emot denna dag, måndagar är segstartade. Desstutom är de efter skolan till 15 dags för mig ta mig till jobbet för att gå brevid direkt 16!
Lång dag med andra ord.
Omöjligt att skriva då aknappen är helt störd och inte funkar som den ska.

Bjuder på en bild från igår istället!


Vad ville jag ifrån?

När jag var ynge gjorde jag allt för att komma ifrån Alingsås. Och nu förstår jag verkligen inte vad jag ville iväg från? Eller jo alla rykten och att alla kände alla.
Men för de som har barn är Alingsås perfekt att växa upp i, nära till allt.
Började morgonen med en promenad runt sjön Gersken, riktigt härligt och Tilda kunde springa lös hela vägen.


Betessläpp.

Höll på och vela bort oss i ingemansland eftersom mamma ville ta en genväg för att kolla på arlas betessläpp, i sisådär 40 minuter velade vi omkring på grusvägar innan vi äntligen hittade rätt.
Perfekt väder, 20 grader varmt och bönder som bjuder på mjölk och bullar.
Vi var inne i ladgården och kollade kalvarna och de där små små sög på mina fingrar, Ebba därimot höll för näsan och klagade på hur illa de luktade.. Ingen lantjänta där inte ;)
Kossorna var som galna och hoppade omkring och njöt verkligen av att komma ut i friska luften, härligt och se!

Besök ifrån Borlänge och allmänt skönt att de är helg, snacka om att vi har sista rycket med skolan just nu.
Säger inte att jag kommer börja blogga igen, men sålänge de känns okej att uppdatera så gör jag de. Förhoppningsvis oftare än innan, så visa att ni finns kvar <3


Oro.


Jag går och oroar mig.
Oroar mig för framtiden, oroar mig för sommarens ekonomi.
Jag är ständigt orolig och de tär på krafterna, jag vill att någon kommer och säger till mig att allt är väl att jag inte behöver oroa mig för diverse grejer längre.
Kan inte direkt prata klarspråk, men jag oroar mig för mängder med saker..