Vinterns fobi.

 
Måndagskväll, tända ljus och tystnad.
Hugo har redan vaknat för första gången och blivit nerburen i vår säng, och jag kan inte sluta oroa mig för när den där hemska magsjukan ska slå till. Helt ärligt, hela vintern går till att oroa mig  för den sjukdomen . Jag har verkligen en stor fobi och jag önska så jag kunde trycka på en knapp och trolla bort den.
 
Imorgon väntas ett besök på barnmottagningen med Ebba, återigen ska hennes krånglande mage kollas upp. Jag lider så fruktansvärt med henne att hon nästan varje dag får kramper dom inte kan förklara. Nu hoppas jag de tar mig på allvar och verkligen kollar upp vad de beror på!
 
Ska ta och krypa ner jämte Hugo nu, önskar er alla en godnatt.
 

Kommentarer
sofie

ja fy tusan, kräksjukan kan man gott och väl klara sig utan! stackars Ebba, hoppas de hittar vad det är. Min mamma får ju också ofta kramper i magen och hon har kämpat som bara den med läkare och annat. Men hon tog saken i egna händer och började skriva upp allt och exakt hur hon mådde. Efter ett tag kunde hon se vad hon kunde och inte kunde äta. Det mesta kan hon tyvärr inte äta, gluten, laktos, alla kryddor förutom typ salt och vitpeppar, inga röda grönsaker och nästan bara banan i fruktväg. Förstår att ni gjort det mesta och kanske mest blir irriterad på min kommentar, men det kanske kanske kan hjälpa med något! lycka till imorgon!

Svar: Blir inte irriterad :) vi har tagit allergiprovee för de vanligaste metallegering men visar inget :(
Emmelie

2013-11-25 21:49:35
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0