Ännu en gång blir jag golvad av livet.

Det började i slutet av Juni , Johan berättade att han ville gå isär och samtidigt svek han mig helt otroligt. Hela min dröm om familj föll samman, hur tusan skulle jag klara mig ensam?
I början av juli kom antagningsbeskedet som visade att jag inte var antagen, blev reserv och ännu mer väntan och ovisshet blev ett faktum. Sedan får två veckor sedan så ramlade Hugo och fick en spricka i handen, och nu i början av veckan blev hunden sjuk och krävde akut vetrinärvård och det är något som kostar skjortan. Pengar som knappt finns när jag inom kort blir ensamstående och ej har det fett ekonomiskt om man utrycker sig så.
Att komma in på skolan som reserv och börja nå målet mot att bli barnmorska var mitt lilla ljus i den svarta tunneln jag befinner mig i just nu. Och igår släppte dom platserna, och vad möts jag av? Jag är fortfarande reserv och därmed inte antagen. Jag vet att det inte är helt kört än, jag får hoppas att några inte kommer på uppropet eller att någon hoppar av så jag trots allt kan få en plats. Men för mig blev det helt nattsvart igen.
Var ska jag nu få min inkomst ifrån? Vad ska jag göra?
Jag har ringt runt lite samtal och ska på intervju redan idag för att vara vikarie inom skolköken, ingen dröm men jag måste ha in pengar.
 
Snälla, låt det vända och låt allting börja gå åt rätt håll nu.
Jag vet helt ärligt inte hur många fler bakslag jag orkar med att hantera..
 
Får njuta av barnaskaran som befinner sig här hemma nu innan jag cyklar iväg mot intervjun. Alla ville ha toffs efter att jag satt upp Ebbas hår <3
 
 

Kommentarer
Anonym

Fina barnen ♡ Kämpa på! Håller tummarna att nån ska hoppa av. Lycka till på intervjun ♡♡

2014-08-07 12:53:27
Hanna

Emmelie skicka ett mail till mig så jag kan maila dig. Har ett tips angående skolan som ev kan vara värt att prova men vill ej ta det offentligt. Kram

2014-08-07 16:30:50
Lillan och jag

Kämpa på, vet precis hur det är när det känns som om hela världen är emot en! Känner inte dig men kan lova att det kommer bli bättre :)

Härliga bilder :) jätte fina barn!

Svar: Jag hoppas så inerligt att du har rätt, men just nu känns det verkligen inte hoppfullt och jag vet ingenting och framtiden. Kram
Emmelie

2014-08-07 20:51:48
URL: http://malinjennywestman.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0