En käftsmäll av verkligheten.

Herregud, min hjärna är fylld med information och jag inser vilken otroligt stor skillnad det är att studera på högskola. Jag är bara inne på dag två och har varit på min första föreläsning och börjat med vårt första grupparbete i som vi ska ha seminarie för redan på måndag. Man får sig lite av en käftsmäll och man inser hur fruktansvärt tufft det kommer bli om man ska klara sig hela vägen.
En dag i taget, det är allt jag kan tänka på just nu.
 
Välkomnades hem av en Hugo som stod på stationen med lillasyster och vinkade in mig. Herregud så jag saknar barnen när jag är iväg, och de dagar jag kan få hjälp att hämta tidigare är guld värda. Jag vill inte att de ska behöva gå så fruktansvärt långa dagar, men i början verkar det nästan vara ett måste att vara på plats för att komma in i allting och fram tills jag fått lite mer klarhet i allting. Och under den perioden är jag tacksam för all hjälp jag kan få av min fina familj.
Just nu suger det att nyligen blivit ensamstående, hade vi varit två stycken här hemma så hade det varit lättare att få kortat ner de långa dagarna och för att inte tala om vilken hjälp det hade varit under morgonen när jag ska gå och lämna på olika ställen i stan. Det tar på krafterna allting och jag hoppas verkligen jag finner någon magisk och otrolig styrka så jag kan klara av detta och nå min dröm.
 
Nu blir det att läsa igenom ett par patientfall för att vara väl förberedd inför morgondagen.
 
Ni är mitt allt.
 
 
 

Kommentarer
Jag

Kan du inte få lite hjälp av barnens pappa ändå?

Svar: Han jobbar i Gbg och har långa dagar hemifrån med. Så nej det funkar inte..
Emmelie

2014-08-26 21:54:47
Åsa

Hej!
Jag snubblade in på din blogg för ett tag sedan. Vill bara säga till dig att du är en otrolig kämpe!! Dina barn kommer vara stolt över dig i framtiden!
Kämpa på, du är värd det bästa!
Kram

Svar: Åh tack för de orden <3
Emmelie

2014-08-26 22:15:39
E

Jag lovar att du kommer in i det, de första veckorna fattade jag verkligen ingenting av arbetena & föreläsningarna men sen släpper det efter ett tag :) det löser sig! Och det är bara i början du behöver vara med på allt sen kan du välja att plugga hemma då & då! Det är värt allt slit i början lovar, läste ett annat program i Skövde, tog examen juni -13 & har nu fast jobb med ingångslön 25 :)

Svar: Härligt att höra att fler ändå känt sig lite lost i början. Det känns som om det är helt annurlunda från tidigare studier och så fruktansvärt mycket nytt. Men jag hoppas att komma in i det.
Emmelie

2014-08-27 00:01:41


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0