En stor förändring för Ebba.

Och så startar vår vardag igen, idag börjar inskolningen för Ebba på fritids och Hugo ska återigen tillbaka till dagis efter ett långt sommarlov. Jag kan inte påstå att de båda är jättesugna, Hugo säger gång på gång "det är inte jätteroligt" och Ebba är nog nervös och spänd och lite ledsen över att alla hennes förra dagiskompisar inte kommer börja fritids med henne. Det blir en väldigt stor omställning att både börja skolan och att det dessutom sker på ett nytt ställe och utan tryggheten i hennes förra vänner. Lägg sedan till separationen på det, jag tror att det kan bli tuffa perioder framöver men ska göra mitt bästa för att de ska klara sig igenom de på bästa sätt.
 
Nu sitter syskonen i soffan och faktiskt myser med varandra, kramas då och då och låter varandra sitta under samma filt. De är inte ofta de är vänner, nej oftast bråkas det och därför värms hjärtat extra mycket när man se dom vara vänner och fungera tillsammans. Tre år mellan dom, tycker det är tufft! Båda har ju de där berömda treårstrots och sexårstrots samtidigt. Ni andra med samma ålderskillnad, hur fungerar era tillsammans? Är det mycket syskonbråk?
 
 

Kommentarer
Mamma Mindy

Söt bild på söta barn :)

Svar: Tack :)
Emmelie

2014-08-05 08:57:51
URL: http://blondis81.blogg.se
Angus

åh förtår att det värmer mamamahjärtat
Sv: då vet du hur vi har det, 30 graders värme gör ju inte saken lättare! önskar bara hon kunde sluta gråta...

2014-08-05 12:37:53
URL: http://angusfoto.blogg.se
Yohannas.se

Mycket tjafs och gnissel här också, som sagt, ja... Å det kan verkligen dränera en!! :( Men det finns också många sjukt gulliga stunder, verkligen både och må jag säga... (tack & lov) Men att umgås med en i taget av dem är guld tycker jag, både för trotsandet och kontakten varandra emellan i övrigt...! Rekommenderas för er del sen också (dvs. barnvakt till ena barnet i taget). Räcker liksom med bara en-två timmar, guld värt.

Svar: Nu kommer det bli ännu svårare till egentid med någon av dom framöver :/ men vi får kämpa på o hoppas perioden ger sig så de iaf kan vara mer vänner än ovänner. Kram
Emmelie

2014-08-05 22:15:49
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Jag tror du med tiden kommer bli grym på att planera din & barnens tid..!

2014-08-06 20:48:56
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0