Hektiskt lär det bli.

Godmorgon.
 
Att få ställa klockan på sex känns betydligt mer humant än att kliva upp vid fem för att hinna, barnen sover fortfarande och jag tänker att de kan få göra det i tjugo minuter till för att bli så utvilade som möjligt inför en lång dag. Allra helst hade jag väckt dom, satt oss i soffan och bara varit nära dom så mycket jag kan nu innan jag vet att jag får vara ifrån dom flera timmar.
Det kommer bli ett par hektiska veckor framöver innan schemat lugnat sig och jag förhoppningsvis inte behöver vara på plats på skolan lika mycket, jag satsar på att plugga gärnet ett par dagar och kunna satsa på ett  par eller iallfall en kortare dag för barnen i veckan också.
Fram tills allt lugnat sig så kommer jag behöva hjälp från nära och kära för att det ska gå ihop praktiskt.
 
Det känns iallfall fantastiskt att få möjlighetetn att börja studera till sjuksköterska, att allt mitt hårda slit som jag la på studier förra året har gett mig biljetten dit.
"Jag kan för jag vill"
 
 

Kommentarer
Hanna

Låter som att du har en bra plan. Lägg upp en strategi och håll dig till den. I början är det mycket skoltid men det kommer lugna ner sig. Förstår att det inte känns bra att vara borta från barnen många timmar i taget men samtidigt är det ju för dem du gör det. Restiden kan du se som ostörd pluggtid, redan där kan du minska tiden du behöver sitta med näsan över böckerna hemma. För varje termin som går är de också större och mer självständiga. Och Tänk om tre år när du är klar med studierna vad stolta de ska vara över sin mamma.

2014-08-26 15:25:12
Angus

Rligt att du gillade min lilla berättelse! :)
Vad duktig du är Emma, kämpar på för att barnen ska ha det bra samtidigt som du följer din dröm. You go girl!!

Svar: Emmelie ;) Haha Ja jag kämpar ordentligt. Får se om de håller .
Emmelie

2014-08-26 17:15:35
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0