Massor att ordna.

Den här bloggen går lite på sparlåga just nu känner jag, men jag har liksom tusen tankar som snurrar i huvudet och vissa gånger kan jag inte sätta ord på dom ens.
Tusen papper som ska fyllas i med bostadsbidrag, underhållsbidrag och samtidigt ringa runt och försöka ordna sig ett arbete, det tar verkligen tid! Och jag blir irriterad över hur allting man behöver ordna kan kräva så extremt många och komplicerade blanketter.
Jag har iallfall ordnat så att jag nu nästa vecka ska få prova på och jobba i ett skolkök och sköter jag mig väl så brrukar det finnas timmar att kamma hem där. Ett arbete är ju ett måste och inom vården blir svårt att vara lika tillänglig i eftersom alla vet vilka tider som gäller där. Därför känns det bra om jag kan få in en fot och få jobba ihop lite pengar i ett skolkök dagtid.
Även om jag känner för att ge upp stundtals så kämpar jag på så gott jag bara kan.
 
Efter att ha spenderat förmiddagen i stan så tog vi oss upp i skogen under eftermiddagen och promenerade lite. Tittade skalbaggar, fortsatte bygga lite på vår koja och kastade pinnar med hundarna.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
maria eek

Så mysigt med promenad. Du kämpar på jätte bra. Hoppas du hittar ett jobb snart. Vore jag en chef skulle jag ge dej ett direkt :P
kram

Svar: Vad söt du är, säg till om du blir de inom kort då :)
Emmelie

2014-08-14 20:57:57
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Mamma Mindy

Så fina bilder på dina barn _)

2014-08-15 09:05:27
URL: http://blondis81.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0