Det händer grejer.

Vilken höst och vinter jag haft alltså. Ena kaoset efter det andra anlände och jag har verkligen inte haft tid att andas och läka. Strax innan jul blev ju allting ohållbart och innan nyår bröt jag ihop inne hos läkaren som sa att jag förmodligen under större delar av mitt liv haft generell ångest. Väl där inne hos läkaren upptäcktes ett blåsljud på hjärtat. Nu är det bara två veckor kvar tills jag ska till hjärtspecialisten i Göteborg för att göra ultraljud och kolla upp hjärtat ytterligare. Medicinerna jag äter mot min ångest kan ju även ge viss påverkan på hjärtat och det tillsammans med att man nu vet om ett blåsljud gör att jag många gånger i veckan oroar mig för att det ska vara något konstigt. Medicinen funkar iallfall, ångesten finns fortfarande men mycket mer hanterbar och trots att kaoset i mitt liv fortsätter så kan jag hantera det runt omkring mig någurlunda.
 
Jag har blivit stabil nog i mitt måande så att jag kan tänka framåt, så för ett par veckor sedan sökte jag jobb som sjuksköterska. Samma dag som jag skickade in ansökan så ringde chefen upp mig och ville ses för intervju. Valet vart jag ska arbeta har varit svårt att ta, men jag intresserar mig i nuläget mest för medicin och tänker att det kan vara en bra start och börja på en sådan avdelning som nyexaminerad sjuksköterska.
Så i slutet av veckan blev det bestämt att jag i juni påbörjar min fastanställning som sjuksköterska på medicinavdelningen! ( Jag stressar inbombords ihjäl mig över de sista momenten som kvarstår innan jag är färdig, tänkt om jag inte klarar mig?)
 
 

Kommentarer
Malena

Ett stort grattis!😊❤ Jag är så glad för din skull och vet du...jag tror absolut att du klarar de sista uppgifterna för det svåraste ligger bakom dig. Tänk sen efter din examen då du får pusta ut.

2017-02-26 08:06:54
Mirre

Så snyggt att ha rosa, samt att du blivit stabil i måendet

2017-02-26 09:47:47
URL: http://sweetwords.se
Angus

Vad bra att du kollar upp det, förmodligen och förhoppningsvis inget att oroa sig för! stor kram!

2017-03-02 18:47:00
URL: http://angusfoto.blogg.se
Anonym

Hoppas du har det bra!😊

2017-03-13 13:08:32


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0