Två små nya människor.

Dagarna verkligen springer förbi och alla vardagar spenderar jag och min vän med att skriva vår uppsats. Det känns tufft och svårt stundtals medan det andra dagar flyter på riktigt bra, en process minst sagt.
Medicinen håller min värsta ångest borta och psykiskt känner jag mig mycket mer stabil än tidigare. Tyvärr ger även medicinen mig en del mindre roliga biverkningar. Så som förändrat drömmönster vilket för mig innebär att jag nästan varje natt drömmer hemska mardrömmar och vaknar kallsvettig av att jag skriker. En del andra biverkningar ger den mig också, men samtidigt så har jag hellre de biverkningarna än att lida så fruktansvärt av min ångest. 
 
Den senaste tiden har två små tillskott flyttat in i släkten, två små pojkar har berikat världen genom att födas. Jag som har bebislängtan känner mig lyckligt lottad som kan hålla små nyfödda bebisar och lukta på deras små huvuden. Ett par  dagar innan min sysslings bebis kom till världen så hann jag föreviga hennes mage en sista gång, kvinnokroppen är minst sagt fantastisk!
 
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

fint att läsa att du mår bättre <3

Svar: Tack snälla du <3
Emmelie

2017-02-03 13:36:45
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så mysigt :)

Svar: Visst är det =)
Emmelie

2017-02-04 18:14:50
URL: http://www.saramadeleine.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0