Alltid finns de idioter

Men vet ni?
Orkar inte ta åt mig av erat jävla bullshit eftersom ni tydligen inte har en jävla aning om va ni snackar om.
Irreterar mig bara att inte folk kan bara låta bli o klanka ner på andra o skaffa sig ett eget jävla liv istället!

Tack för dom andra fina komentarerna iaf.

Sitter hos Johan nu, mår illa som ett as o e allmänt jätte arg.

Ska dra nu

Kommentarer
Lizette

Shit, folk är ju inte riktigt kloka ju! Men det är ingen ide´ att ta åt sig. Älskar dej å ta hand om dig! Kram

2008-05-02 18:28:06
URL: http://lindbergohlund.blogg.se
Em

Ibland så kanske man inte måste säga allting i en blogg, som tex att fadern till ens barn använder droger och sitter på ett hem. Då kanske man inte får sådana kommentarer heller. Du har dig själv att skylla. Det är ingen som säger att du skulle bli en dålig mamma men har du verkligen förutsättningarna och är det verkligen ett bra val? Pappan till barnet sitter som sagt på ett hem och har knappt permission eller hur var det? Visst, han kommer säkert ut någon gång men är det en sådan pappa du vill ha till ditt barn? Och du har inte träffat honom alls många gånger, så jag tycker inte det är konstigt att folk har åsikter, du känner ju knappt karln. Jag tror fortfarande att du borde lära dig att må bra själv först, innan du blandar in fler folk i ditt liv. Att få ett barn, om något, kommer få dig att må jättedåligt. Du mår ju inte särskilt bra i dig själv, så hur ska ett barn förändra allting? Du gör väl inte det här för att "hänga på" dina kompisar och för att "komma någonstans", isf är det helt fel anledning. Skulle jag skaffa barn så är det när jag har haft ett fast förhållande i flera år, fast jobb osv, och dessutom när jag mår bra! Nu säger inte jag att du skulle bli en dålig mamma men du har ju verkligen inga förutsättningar för dig. Var inte förvånad eller bli förbannad över att folk har åsikter, när situationen är som den är, folk kommer alltid ha åsikter. Men lycka till!

2008-05-04 16:43:32
Amse

Em. Bara för du vill göra på ett visst sätt i ditt liv, betyder inte det att det är det rätta. Jag tycker att du som alla andra, ska låta alla göra sina egna val och dessutom göra det som dom känner är det bästa. Eftersom du vrken känner emmelie eller johan så tycker jag inte du är rätt peron att prata om förutsättningar. Det är mycket som spelar in när man ska bli mamma/pappa, inte ens förflutna utan vem man är som person och hur man är, du vet så ytterst lite. Så istället för att göra som de andra personerna som uppenbarligen inte har mycket att säga till om, ta och tänk efter. Hade du varit i samma sits kanske du skulle ändra ditt beslut. Annars om du inte har något vettigt eller nällt att säga. Ärligt talat är det inte bättre att bara vara tyst? Emmelie är stark som fan, hon om någon kommer klara detta, så du ett litet tips. Tänk efter flera gånger innan du skriver. Du tjänar på det.

Emmelie: Jag är på din sida no mather what. Du klarar detta med johan till hjälp, sen har du alla oss andra. Glöm aldrig det. Jag älskar dig.

2008-05-13 15:01:27


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0