Pengaproblem

Det öste ner hela dagen igår.
Ja inte små duggade utan ösregnade, lagom kul kändes de.
Kom ut en liten sväng tillsammans med Karro o Sigge, gick till Telia för att fixa tv och internet men jag kan ju lätt säga att jag skippar dom.
Allt verkade bara så jäkla krångligt o eftersom jacket i huset inte e använt av den senaste hyresgästen så blir allt tusen gånger värre.

Vet inte va vi ska skaffa oss, men boxer verkar ha bra priset på tv-kanaler och ev mobiltbredand med 3 så man slipper blanda in telejacket, vi ska ju inte ens ha nån hemtelefon sen.

Det kändes inget vidare efter dom varit här o tapetserat eftersom vi åker på o göra om massor.
Hela hallen pga att Borat hade rivit på ngt ställe när vi hade honom + där datan står bara för Johan ska envisas med att ha stolen mot väggen så de blir stora skav o tapeten ramlar av!
Så får han inte ha i de nya huset alltså!
Sitter han inte lika bekvämt kanske han inte spenderar lika många timmar framför denna förbannade datan.
Sen som om inte de va nog, vardagsrummet med, pga fettfläckarna som självklart blir efter att en säng stått intill en vägg i 3 års tid.

Hur fan ska vi få pengar till de?
Helvete!

Paniken bara kryper sig på när de blir mer o mer räkningar som kommer såhär i slutet av månaden o när man sedan här man måste fixa dennna lägeneheten + den andra innan flytten.
När tusan ska Johan ta sig i kragen o iaf försöka fixa en praktikplats som kan leda till ett jobb?
De kommer ju inte till honom av sig själv, visst hjälper jag han gärna men han måste visa lite vilja med.

Hade Johan varit säkrare med Ebba så hade ju jag kunnat skriva upp mig på massa ställen som vikarie o jobbat när tillfälle gavs, men de går ju inte pga hans osäkerhet o ovilja heller.
=(

Della ska göra sitt ultraljud idag!
Spännande, undra om hon kan lyckas övertala dom att berätta könet?
Vet inte va jag tror de e för något, är ju så tidigt än så dom har inte lyssnat hjärta o magen har liksom inte fått någon specell form.
Hm slänger la till med en giss på pojk, nej föresten jag vet inte

Måste ta Ebba nu, hon är på ett gnälligt humör eftersom hon nu andra natten i rad sovit väldigt dåligt.
Jag är tröttt, som tusan rent ut sagt!

Kommentarer
Sanna

Fick ni inte extra tapeter? Det brukar ju alltid bli över som de lämnar kvar när de gjort om, vet att vi har massvis i källaren och var likadant i min förra, då är det ju bara lim och någon som kan göra det.



Dra tag i Johan ordentligt, vet att det är svårt, men för att ordna upp det så måste han, eller så måste han lära sig ta hand om Ebba så att du kan jobba, så ni får det lite lättare. Om inte annat för Ebbas skull, du kämpar som ett djur och han måste också göra något.



Hade jag varit rik hade jag gett dig en stor slant, tyvärr är jag ju inte det utan skit fattig, men jag finns här iaf.



Plingar dig om en stund. Pussar

2009-11-19 09:11:54
URL: http://spetan.blogg.se/
Sanna

Ska Ebba ha ett rosa prinsessrum förresten? Har en del rosa grejer från min garderob som är ett kontor nu, om du vill ha?? :P Det andra kan du få kika på innan det åker sin väg.



Pussar

2009-11-19 09:13:42
URL: http://spetan.blogg.se/
Sanna

Fan vilken skit då :( Finns det inget sätt att få bort fett fläckar? har för mig jag sett det på något städ program hmmmm, kan ju inte bli värre liksom och då är det bara hallen isf. Ska kolla om jag hittar det någonstans, för är nästan helt säker på att jag sett det.



Pussar

2009-11-19 09:19:37
URL: http://spetan.blogg.se/
Anonym

Johan pratade med R igår.....tror att han lovade att han skulle hjälpa till med tapetsering...kanske vi kan ta det runt kalaset eller efter jul....

kram

2009-11-19 17:00:19
Låtta

Men det är väl vanligt slitage som blir när man bott i lägenhet... Är det inte så stort som behöver fixas med tapeten och ni har kvar tapet, så kan man fuska och riva tapet i bitar och tapetsera över hål och sånt ;-) Ett litet tips... Men fettfläckar får la de allt räkna med... Lycka till med ert nya boende...

2009-11-19 17:31:05
Emelie

Alingsåshem är skit! När jag hade målat om hela min trea på jungmannen och skulle flytta därifrån skulle jag få betala 2000 för att jag målat på tapet i sovrummet. (Då hade jag iofs målat på tapet i hela lägenheten)

Antingen får man betala för att man förstört eller så får man betala för att man fräschat upp.. Precis som att de behöver mer pengar? Fick hursomhelst inte betala något, vet inte om de glömde skicka räkning eller bara var schyssta :)

2009-11-19 17:47:34


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0