Frisk luft!

Tisdags morgon och snön fortsätter att fallla, från ena dagen till den andra har vi värsta vinterlandskapet här hemma. Man är liksom inte riktigt beredd på den extrema kyla, men jag tackar och tar emot för lite ljus igen äntligen efter höstens mörka tid.
 
Tänkte försöka ge oss ut på en morgonpromenad med hundarna och se om vi hittar något ställe där dom och Ebba kan springa av sig rejält. Ja hundarna är tokiga i snön dom också. Tycker alltid det känns skönt att komma ut en sväng på förmiddagen, även om det är kallt så är det behövligt! Har haft lite dåligt samvete eftersom det senaste inte blivit så mycket utelek här hemma, det har liksom inte känts riktigt rätt att sätta ner Hugo som inte går på marken när det är iskallt och regnigt (för han är inte nöjd att sitta i vagnen och titta på) Men frisk luft måste la vara det som räknas? Även om det kanske inte blir så jättelänge per gång, ja jag säger det igen mycket frisk luft ger nog friskare barn.
Haha och stämmer min teori så vet vi ju varför vi vart så sjuka de senaste med andra ord...
 
Födesledagspresenterna till Ebba är färdiga! Till hennes stora glädje blev det en glitterpryl iallafall, hon är tokig i allt som glittrar numera.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0