Lite tid tillsammans.

Tisdag och Johan har sett till att han arbetar halvdag vilket innebär att  vi har lite tid tillsammans hela familjen på morgonen. Helgen blev ju som sagt förstörd med magsjuka så vi har lite att ta igen.
Ska försöka lura med mig Johan till öppnaförskolan, kan va skoj för honom att se lite hur vi har det vissa av dagarna när han är på jobbet.
 
Igår blev Ebba lite firad hos mamma/mormor , hon fick sin efterfrågade "bajshund" och det lyste verkligen i ögonen när hon öppnade paketet. Ett spel där man stoppar in lera i hundens mun och sedan bajsar den ut de igen - mycket uppskattat eftersom kiss och bajs fortfarande är väldigt roligt när man är fyra år.
Vi besökte stadens uppbyggda isbana igår eftermiddag med för att låta Ebba provåka. Vääääldigt vingligt och hon kunde inte "åka" många meter innan hon föll i backen, men det var uppskattat och det är det som är huvudsaken. Ett ställe vi kommer besöka fler gånger, helt klart.
 

Kommentarer
melinda - mamma till Nova

sv: jag känner också igen där det med att börja tex träning i januari, eller "jag börjar med det på måndag" haha en dålig vana!

mysigt med familjmys på morgonen!

Svar: Haha ja ALLTID måndagar! Nu har jag faktiskt vart inne o kollat på mammafitness.se och faktiskt funderat på att seriöst lägga en del pengar på pt online från Olga..
Emmelie

2012-12-18 11:14:51
URL: http://melindajohansson.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0